New Blog New Journey- Cici Tembikai

Assalamualaikum W.B.T

A very Good Morning to everyone. Its a very good thing to start your day dengan membaca blog ini muaahahahahaha .

Dengan ini nak announce bahawasanya I dah bukak blog baru menggantikan belog yang lama. Tapi yang lama masih beroperasi la, tak tutup sepenuhnya. gila uolls, ada experience , memory, luahan hati dan sebagainya. segala jerih perih mengandung anak pertama pun iolls letak dalam tu ( tapi privatela, meroyan bukan untuk tontonan umum tau) so mari la kita pelan pelan kayuh

harap harapnya blog kedua ini lebih matang dari yang sebelumnya. Insya Allah.

Meh belanja seketul gambar Pumpkin . Kang letak gambar iolls kang muntah lak nasi lemak korang tu muahahahaha


Comments