Family Day 2017

Tokyo Pastry Avenue K

Assalamualaikum W.B.T

semalam stress betoi. sebab . err sebab opis la apa lagi. sapa cakap kerja receptionist tak stress  semua kerja stress okay. and tak kerja pun stress.

Balik kerja taktahu nak pergi mana. Ocin dah pesan yang dia akan balik lambat. ajaklah Dina lepak. Dina ni opismate I. dia lah tempat I meluah perasaan . single tak available lagi. hikhik

kami memang dah lama nak try Tokyo Pastry ni tapi tak berkesempatan. kebetulan I kan tengah 100 days confinement lagi so nak food hunting macam tak best sangat, so kami decide nak makan dessert je lah. kang makan Johny Rocket kempunan pulak I tak dapat ice blended.

banyak jugak choice dia .tapi kami memang pilih yang dalam cermin tu je. dah siap display,takde la tertanya tanya macam mana rupa , ye dok?

Dina pilih Tiramisu RM 9.90. I pilih fruit tart RM 7.50. untuk air both pilih drinking water (warm) RM 1 /each. waiter tu buat muka semacam. apa pelik ke orang minum air kosong. grr. mineral water pun ada RM 3. ish ,
say Hellooooooo :D

tempat ni memang best nak gossiping ke, nak spend time ke. siap ada plug bawah kaki I. ooo taktahu pulak. kalau zaman kolej dulu dah jadi port buat assignment dah.

customer service dorang bagus sangat. dari jauh dah tegur. tapi kalau bukan niat nak masuk mesti rasa awkward , hahahah

okay thats all. (sekeping gambar je rupanya hahaha) kbai


Comments