Family Day 2017

baguslah customer service ni


Baguslah customer service RHB memang cepat dan pantas. sehari je dah reply. I suka betul. dulu I mintak statement PB pun sama. Bank Bank ni memang bagus kan.

My dad beli sim pack baru 2,3 bulan lepas . Semenjak tu ada call mintak hutang and almost every day ada message pasal payment. My dad macam tak selesa la.hish memanglah dahla bukan hutang dia.

Takleh nak salahkan bank. habis tu sapa? collector? Yang collector tu tak update ke? Tapi setahu I selagi ada number dia akan call je. Yelah laki gua pun collector hikhik. Tapi alasan dia call my dad sebab call number baru tak angkat. haih mana boleh macam tu. Bukan gerento dia pun

So I harap lepas ni takde lah lagi call/ SMS. email ni pun kira black and white lah kan. dia call lagi I dah ada hak nak marah, kan kan?

Comments