Family Day 2017

Burger Bakar Sodap: Burger Byte

korang minat burger tak? sebab ada kawan I cakap dia tak minat burger so I rasa dia macam pelik je. hahahah macam orang kutuk I sebab tak minat durian lah kan

Kalau cakap pasal burger bakar I dah try 3 tempat. and antara 3 tempat tu yang paling terbaik ialah Burger Byte. Rasanya dia ada beberapa cawangan tapi kami pergi kat Damansara Perdana, I kan budak Damansara . hewhewhew.

Ni menu dia. Murah lah

I, Mak , Abah makan Chicken Burger

Ocin punya Beef Bacon

i kalau dah dapat makan sedap jarang ingat anak. huahuahua . Lihin share dengan Atok and YahYah

Yang naked burger tu Ocin pernah try, Mahal sikit I pun taktahu kenapa . Dia letak dalam sizzling plate tu. daging memang smooth, juicy, tender. Segalanya lah, yang burger biasa pun sedap. kalau I ngidam burger memang ini je lah tempatnya.

I pernah try burger bakar kaw kaw. so-so lah. tapi dia ada set so macam jimat kot. burger bakat Abang Burn pun pernah try tapi taktahu lah dia nak cepat ke apa ke hitam legam dagingnya =.= so terus putus selera kat situ.

Tapi this time kan, makan tu Jumaat malam. Sabtu Ocin terus cirit birit. muntah bagai. Ahad Lihin pulak. errr ada kena mengena ke. Yang lain okay je =.=

Tapi apa pun nak compare dengan lagi 2 kedai , yang ni lah paling best. hikhik

Comments

  1. thanks for sharing dear. WAJIB carik ni..sementara masih di KL.

    ReplyDelete

Post a Comment