Lift Megan Avenue stuck

uihh

tadi kan balik lunch pastu ada 3 orang dalam lift incl me lah. I nak turun tingkat 10 amek mug. sorang mamat ni dah turun tingkat 3 and ada pompuan tu tingkat 15. tetiba wehhhhh lift tu berhenti kat tingkat 6. Gila kau. Dia siap gegar gegar lagi.

I duduk dekat dengan button. So pompuan tu datang kat I , macam nak berpelukan kami. I kalau dah takut I peluk je lah hahaha. Main tekan button itu ini akhirnya terbukak jugak. Dia siap cakap nasib baik ada I. I pun macam syukur jugak berdua dengan dia. sebab apa? I ni jenis tak suka naik lift reramai. selalu kalau lift ramai orang I akan lepas kan dulu walaupun dah lambat still sanggup.

Kalau lah lift stuck time I sorang, padan muka I kan?

So sekarang dah macam insaf. nak kena tunggu lift ramai ramai lah

*notakaki: ketar lutut

Comments