bagi tempat duduk pada yang memerlukan

Morning everyone.

Finally its Friday. eh you alls perasan tak masa kemain cepat berlalu. masa Ahad baru merungut alamak esok dah keje . Isnin macam lemau je. tetiba dah nak weekend. ish semua orang pun cakap benda yang sama. seram pulak

Sapa yang pernah memboyot kat sini, tetiba dapat tempat duduk dalam public transport mesti rasa macam bersyukur gila kan. Yang tak pernah tu, kalau ada hati perut perasaan haruslah dia memahami

kelmarin nampak lah kat FB pasal pompuan ni cerita ( dia siap snap pic mamat tu). dalam tren, dia cakap lah dengan mamat ni boleh tak bagi tempat duduk kat pompuan mengandung? and jawapan mamat tu cakap," pergi kat kerusi merah tu, tu kan reserve untuk OKU"

pffttt. Biadab nak mati. kesian bini kau dapat kau weh. uneducated ke apa ? no manners? nampak pakaian macam eksekutif ( kerja opis la) but come on lah benda ni tak perlu di ajar di sekolah. macam cara cebok lepas berak, kena belajar ke? ada ke cikgu sekolah panggil sorang sorang buat demo? takde kan? ko belajar sendiri kan? memantat ada orang ajar ke? eeiii geramnya

kalau betul lah itu ayat dia, sangat lah tak patut. sangatlah biadab dan sangat lah bodoh. sesungguhnya lelaki diberi tenaga dan kekuatan lebih dari pompuan. kecuali lah dia ada masalah batin ke. poor boy!

itu hal dalam tren. I jarang naik masa peknen. kalau naik pun, perut I sangat kecik so I cant blame ppl lah kalau dorang tak bagi pun. I nampak macam perut terkeluar je. I faced this kind of problem masa kat KKIA. my 1st baby I pegi KKIA. yang second ni monthly checkup kat private but I still have to go to Klinik Pakar at Hosp Ampang due to previous 3rd tear

I tau most of us macam sangat perlukan lelaki di sisi. perlukan someone di samping. lepas tu upload status "ohh co sweet thanks to husband sebab neman kita whole day blablabla" . lepas tu cerita kat kawan kawan"tapi weh laki aku temannn weh. sepanjang hari. sanggup weh amek cuti."

TAPI

pls la. bring your own chair pls. kan ada fold-able tu. bawak la. kau tau tu klinik untuk mak buyong and mostly is mak buyong. kalau tak pun orang menyusukan anak. kau still nak duduk bersandar and silang kaki and paling teruk lagi yang spesis telur besar bengkak ke apa. dok ngangkang seluas luasnya sampai makan space orang sebelah, pls weh manners manners. memasing bukan budak kecik. badan dah besau, janggit panjang, perut boroi I assume semua dah tua bangka la tolong la guna otak.

Tu tak masuk lagi yang nyebok nak ikut wife masuk bilik checkup. come on la. nak cenggitu pergi private la. tapi masa pegi private clinic tu doc tak bagi jugak husband masuk untuk procedure tertentu

mesti kalau orang baca dia akan cakap I jealous sebab husband I tak teman -,- okay dia tak teman bersebab. baru start kerja. kau gila semalam start kerja hari ni cakap nak teman wife =.= tapi pernah lah jugak dia teman I sama ada half je ataupun sampai habis. kalau kosong dia duduk lah terceruk tepi dinding. kalau penuh dia g la jalan jalan.
no worries I tak jeles pun =,= takde masa uolls. cuma. pls. guna otak. beli la kusi lipat tu. hari tu macam ada sale. murah je . hahahaha eh japg ada orang suruh pompuan mengandung bawak naik tren pulak kan?

bye

pic frm Google. eh ni kes bila? kat Indo kan ni? kesian, kau ni mesti anak buloh betung kan. -,- mak kau tak penah peknen ke apa ? and kau tak penah keje ke ? mestilah ada hal dia nak berangkat pukul brpa pun. ceh . bodoh


Comments