Minyak Pengasih | Random

masalah instagram

motif letak gambo makanan


I ada ig shop. Ala yang lama jugak cuma tukar nama. Kan kebanyakkan orang rimas yang Visit My IG spam tu. Tapi masalah I pulak yang suh tambah followers tu ha

I taktahu dorang guna kaedah apa . payment nya dalam RM 100- RM 300 . Agaknya sebab followers I kan dalam 1000 je so dorang dok offer kat I je, nyampah

i ada intai followers dorang. takde lah ramai mana pun. kebanyakkan ig shop. so ? apa gunanya ig shop saling meng-follow.

Lepas tu ada yang I nyampah yang comment, "wow, nice image". "wow, cool image , love it"
macam lahai kau dah kenapa. Kebanyakkan nya omputeh ada jugak local. ahh spam la tu. macam robot je

macam mana nak hilangkan 'robot' tu semua. semak je T_T

Comments