Family Day 2017

Newly Weds; PNN




Hi

Keji sangat perangai. Orang tu dah nikah dah pergi honeymoon seminggu dah balik Malaysia dah pun baru nak update hahahahah

010515 hhewhew cantiknya tarikh. Dia ni one of my bestie kat SEGi dulu. lepas tu dalam banyak banyak manusia kat sana,  dengan dia jugak lah I kekal contact. Oh ya another one Ryna. siap ada grp wassap okay. so jadilah kami geng bertiga. Bestpreng I zaman kolej dulu entah kemana -,-

                                       


                                       

Pnn ni cantik kecik molek je orangnya, ber-jodoh sangat kami , office dia pun satu block dengan I , siap boleh main hantar hantar lunch lagi. Tapi dulu lah, sekarang dia dah kerja jauh sikit. sikit je. 

Memula plannya nak photoshoot di Putrajaya. atas benda yang tak dapat dielakkan , kami terus ke homestay di Jenderam Hilir, Bunyik macam jauh, tapi takde lah jauh mana. cuma jalan macam nak pergi Genting. eh macam tu ke jalan ke Genting , lupa daaa -,- lama sangat tak Cuti Cuti Cinta Malaysia. 

I memang tak snap apa apa pakai phone I. Ocin pegangkan . So semua adalah pic curik yang diwassap oleh PNN frm her official and unofficial Photog. so jom layaannnn


Ryna Si darah manis


Ryna dok suh I dekat dekat dekat . hoi laki orang la gila -,-

posing selepas make up

I nampak gemuk -,- atau I memang gemuk. grrr

seriously I think ive spoiled the whole pic , dah la tudung senget , hahahahah

okay macam ni kurang gemuk

she's so pretty

snap snap sebelum masuk masjid

lengan gua dah macam peha Lihin. eh

                                       


Gemok!Gemok! ( takpe I gemuk, I kan dah beranak dua. eh)
cantik kan tudung. semua PNN yang pilih

                                   

masa ni tengah gelak gelak mendengar celoteh Ustz Redha. macam familiar muka ustaz tu . macam selalu keluar TV je 


dulang girlssss



with dulang boys


Tahniah sayang, I is eksaited tau bila kawan kawan bebaya I kahwin. I macam nak suh cepat cepat beranak so diorang akan rasa apa I rasa selama ni. hahahahaa okay next next .

Dear Pnn,

Tahniah sayang. semoga rumahtangga yang dibina kekal selamanya . semoga tabah mengharungi ombak badai duri (hamboi) hidup berpasangan ni banyak dugaan, dugaan yang tak seremeh masa bercinta,But PNN yang I kena very the strong girl la. I doakan you cepat dikurniakan cahaya mata . and Im very sure Azam is the best guy for you. kalau tak, takkan lah you pilih dia kan.

*notakaki: lepas ni kalau nak pergi wedding, nak jemput atok nenek sekali. tak larat Mommy Ayah nak layan Lihin T_T

Comments