Maira Dah Pandai

Apa yang Maira dah pandai?


1. Kira Duit

curlas tau berebut dengan Mommy ,. siap putuskan duit singgit Mommy . eii dulu Abang hilangkan duit RM 50 Mommy =.= korang adik beradik ni kan.
 2. Cubaan memanjat
See, slow slow dia manjat

dapat tegak tapi susah sikit. maybe peha berat jahaaha eh ada kena mengena ke? so dah takleh ditinggalkan keseorangan dah . haiyooo

selain dari tu , basic thing macam toleh ke arah bunyik ke apa ke semua dah boleh. kenal orang? yes, dia sangat cam Nanny dia. kalau orang lain dukung hurm memang melalak. bagus jugak I memang taknak orang lain dukung T_T boleh ?

Masa open house hari tu dia dah pandai nak merangkak sambil jalan. paham dok? because all this while dia meniarap and mengensot so sekarang dia tonggekkan bontot dia and berjalan. wahh ada kemajuan gituh. anak kazen I , boy, 7 bulan dah tumbuh gigi and kuat dah hahahaha

Takpe, walau anak I both kira lambat , orang dok cakap "eh lambat ek" blablabla I tetap bersyukur .





Comments