Family Day 2017

sehari sebelum raya

sampul semua cantik
awal awal Pumpkin Mommy dah dapat duit raya tau. Mommy tak tunjuk Lihin , terus simpan. dia kalau jumpa duit nanti dia bagi kat Ayah dia suh simpan dalam poket. motif sangatttt =.='' macam mak kau ni queen control pulak kan

yang sampul dengan tag merah tu Ocin dapat hadiah from office. 2nd Prize Top Performer New Staff,. seronok I tengok. moga lepas ni dapat lebih lagi. Boleh belikan Mommy kita anak beranak macam macam >,<

\Kang ada pulak yang kata I nunjuk. memang la, I nak tunjuk betapa generous nya hati office mate husband I ni, awal awal dah bagi duit raya. Masa type ni dah last day puasa kat office . I boleh terlupa pulak nak bawa

k duit raya untuk anak anak dorang . alamaakkkk sorry ler kak. kami ni bangun pagi selalu kelam kabut. insya Allah next week. atau pun datang je lah rumah terus, meh rasa kuih semperit saya yang nipis melayang layang gtuh
Bila orang datang office je and tengok receptionist Melayu mesti dorang tanya ,'What are you doing here?' . I pun terfikir , "ya lah, why Im still here I also dont know" . hewhewhew. saja taknak cuti awal. nanti kang kena tolong masak rendang . eh silap. nanti kang bazir je pun cuti. nak buat apa je. Lainlah Lihin dah sekolah pastu dia dah cuti awal so nak spend time dengan dia. sekarang I cuti pun dia still bangun 12pm =.=

duit raya jangan di lupa untuk adik adik sanak saudara lalalalaaaa

I start bagi duit raya since kahwin lah. pastu kan , I seboleh boleh taknak salam. I mean , I feel so old. I hulur kat mak I je semua . biarlah kalau orang nak cakap I kedekut tak bagi duit raya takpela, yang penting I tak terasa tua , Last year I hulur je , pastu mak pak biasa lah ajar anak sopan , suh salam. I cakap "eh takpe takpe,. dia segan tu. biasalah budak" , pastu I lari hahahhha . teruknya perangai

I tengok orang tukar duit berkepuk kepuk kat bank. murah rezeki orang tu , aminn. i tukar sikit je. tapi takpe sebab tabung I ada singgit singgit so anything I tukar from tabung lah. takyah iron dulu kan? kahkahkah

Comments