Happy 67th Birthday Babah [ 12081948 ]


Balik je dari office terus pergi area Ampang Campuran. Ocin nak bawak kami makan kat restoran kawan dia. tapi dia nak tahu jalan dulu. sebab dia taknak pening pening di kemudian hari. gtuhh. kahkahkah

dah tahu kat mana , kelam kabut balik suruh semua siap. sebab nya nak sampai before Maghrib. Ocin puasa time tu. Abang kemain eksaited nak jalan. nasib baik rumah jiran semua bertutup kalau tak dia pergi cerita kat semua orang kami nak jalan. ceh

Kat sana ada kids corner. kemain suka lah Lihin. first time dia tak merengek kalau air sampai lambat ke apa ke. dia focus kat mainan je. ada banyak lego tapi budak bertuah ni kan belum diperkenalkan dengan lego lagi. so dia dok main kete je lah, habis sampai keluar kedai dia pusing. I suka dia dok setempat je. I umpan dia main masak masak. ah lantaklah apa orang nak cakap boboy takleh main masak masak ke apa ke janji anak aku selamat depan mata. kat rumah pun selalu dia amek periuk kuali Nanny dia dok kelentang kelentung.



makanan not bad sedap . worth the price :) tapi tak dapat snap banyak. sebab nak cepat makan. gilir gilir dengan mak. sapa nak pegang adik kan. sampai kat Ocin dia g letak Maira dalam baby chair. I pun tak sure lah boleh ke tak sebab Maira belum duduk lagi.I mean dia boleh tegakkan badan tapi untuk bangun duduk sendiri belum lagi. Haih risau T_T mana tau efek back bones ke kan




Nasi Ayam BBQ RM 5

Chicken Chop dia RM 5









nampak tak eksperesi Maira tu . macam terliur gilos

Nanny dok bertukar tempat suapkan abang pulak



harus ada selfie cap ibu dan anak

tu tu ada wording Happy Birthday. Ingat nak suh abah bergambar kat situ . sogan aih. sebab tak ramai orang 

Comments

  1. Tengok chicken chop tu terus terliur. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama T_T ni nak makan chic chop bfee deliver ni

      Delete
  2. I focus muka maira masa kecik2..

    ReplyDelete
  3. ahahha sama tak? i bersyukur gila bila rambut dia dh tumbuh hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment