politic dan cham ais [random]

Cham Ais kat Warisan Avenue K 

Politic di mana sahaja. 

Tajuk macam serius. ish jangan lah gituh tak pernah lagi I bincangkan issue politic di sini tau. tak pepasal je blog gua jammed kang kahkahkah

ni politic dalam perhubungan tak kisahlah perhubungan sesama rakan pejabat ke apa ke. I benci jenis "pandai jilat bontot? you'll be safe"/ macam eh kenapa . kalau macam tu sepatutnya sedari sekolah lagi kena ada subject "JILAT BONTOT

Grouping

Amenda grouping ni? dia macam group kita tak kawan dengan orang tu sebab orang tu macam tu macam tu. katalah group Ding Ding dianggotai oleh A,B,C,D,E. Pastu terjadi peselisihan faham antara group Ding Ding dan juga Ding Dong. lepas tu seluruh ahli tidak bertegur sapa. macam WTF man/

Childish. childish bebenor. tu perangai zaman sekolah rendah . zaman before pakai Kotex tu. haih

Comments

  1. .huhuh..some people just refused to grow up... kan?

    ReplyDelete
  2. Salam, hahaha..okay, itu mmg zaman sblum pakai Kotex weh..hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment