Family Day 2017

sayang kawan ke tak sayang ke

I tak suka lah orang childish yang jenis nak terasa rasa

I kan jenis , kalau kawan dengan Zety and Bedah. kita 3 ketul kawan baik lah kan. Pastu satu hari Zety upload pic keluar shopping bra dengan Bedah. apa perasaan I? Jawapannya ; TAKDE RASA BRO. macam eh sukati kau lah nak keluar dengan sapa . adakah I terdiri daripada golongan

1)heartless ?
2)tak sayang kawan ?

I tidak rasa begitu. Ia tak menjadikan atau menjatuhkan martabat I sebagai seorang kawan. ha kemain tau. I sebenarnya tak amek pusing sangat benda macam ni. dia macam habuk debuan putih je yang mengotorkan sofa I . I tiup tiup je, nyah kau dari sini. Takde lah I nak bersusah hati like OMG dia terasa weh , nak kena pujuk bagi cokelat 12kati ke apa ni weh. cit podah, the hell man

I rasa ni perangai zaman sekolah. err jap ada tak zaman sekolah I macam ni? macam tak heran je. ohh ada , sekolah rendah. tapi dah lepas tu I terus tak kisah. pada I , kawan kita manusia yang bebas berkawan dengan sesiapa. kalau kita ni best sangat takdelah dia berpaling tadah. ha gteww. dah tapi kalau Zetty desprate sangat nak carik bra takkan kena tunggu I, takkan tak boleh Bedah teman? kan?

so wahai manusia sekalian alam, kebanyakkan kawan I ialah baya baya I, kita ni dah 24 dah jangan lah nak touching, jangan wujud pun perangai touching men-touching ni. sangatlah tak perlu. dah sampai tahap fokus kat benda lebih penting dalam hidup. kalau takat terasa tengok member post pic makan dengan orang lain, anda perlukan rehat setahun kat pulau tanpa orang kot. kihkihkih





Comments