Minyak Pengasih | Random

Salam Eidul Adha



Raya Haji hari tu I tak kemana pun. haihla seronoknya orang yang berjalan. lantaklah boleh cuti ke tak ke Jumaat tu, kalau I ada chance jalan , kompem I ponteng je. kahkah, nasib boss gua tak reti baca blog ni . hiks

menu wajib haruslah mee kari mak. tapi tak meriah sangat lah kuah kari cuma buat kari daging je. kalau tak dulu segala macam mak nak campur tau. Dina dah janji nak datang rumah I, nanti kami fetch dia kat LRT Ampang. yelah rumah I kan dalam hutan. kang kompius pulak dia. tapi actually kalau nak bagi map senang je. terusssssssss je sampailah rumah I. kahkahkah. teruk betul Geo I kan. nangis Cikgu Zabedah kalau tau I bagi map macam tu


mi kari, nasi impit, rendang ayam , rendang daging and sayur lode

I tak makan sayur, tapi bila tengok ni mesti lapar . taktahu la



lapar balik

salah satu pic yang okay. ingat senang nak grab Lihin untuk bergambar? dia kan nak jadi director je aagaahahah. mommy photog

woi babe you ajar anak anak I selfie ke ? Maira masam sebab terjaga dari tidur yang lena

Lihin terkepit pahal? hahaha dia nak ajak Dina main bola

Dina melayan dia. kalau dia takde date after this, I dah suh dia dok lama lama, layan Lihin main  bola

Dina suka pic yang ni ha . hahahha masam je Maira. Dina cakap dia cover ayu/ 
Jue datang dengan boipreng baru . hiks. kita snap dari belakang menampakkan misteri sikit. gteww


Itu je lah kengkawan yang datang . Ala I memang tak jemput sesapa pun , dah nama raya kan. pepandailah datang . kang jemput kang kena buat makanan bebanyak. time ni air takde. adoiyai. orang kata pam air Wangsa Maju rosak. 2 dah baiki malam tu, tinggal lagi 1. banyak kali ek rosak la pecah la . agaknya pam tu dah tua bangka kot ./ kihkihkih and malam tu kazen I datang sefamily. 

Actually kazen I kat Melaka buat korban and kenduri sikit so mostly sedara mara semua balik sana lah. I tak balik sebab supposedly Ocin kerja. plus, fulus takde =,.=' 

lace gteww. ni baju I beli masa Raya last year , masa boyot . comel tau I boyot pakai ni dengan rambut curl. kahkahkah

she send me this . Dina geram betoi dengan tangan Maira. hiks. Mommy pun rasa nak geget je . eh Dina pls la jangan bahasakan diri 'Kak' Dina. pang japg kang hahahaha

                   AND 

HAHAHAH dah macam Ju On dah anak I . jadi model TV ye sayang . kbai 


Comments

  1. Salam, wahhh banyaknyeee makanan raya...sedapnyeee~ raye ni i berjalan beraye, hahaha...comel lah anak you, anak kawan tu pun comel gak, bulat!

    ReplyDelete
  2. sonoknya boleh keluar sana sini. kami dok umah je, tunggu air datang semua . errr babe , both anak I lah babe T_T you salah baca kot ni

    ReplyDelete

Post a Comment