Friday: relationship goals






Morning ning ning!
photo credit : pinterest

Banyak kan 'Relationship Goals' ni sekarang. Ada yang bila tengok kita rasa 'aww sweetnya' jugak yang rasa macam nak muntah warna warni. eyurck

Goals orang belum ada boipreng/ in relationship /married mesti lain lain. kan? percaya lah. kalau dah kahwin, ni semua bukan keutamaan dah. takde nya keutamaan nak sweet muwit. nak bergurau senda di tepi jalan, nak comolot tepi fountain, nak movie date every weekend blablabla. 
Ni ha


Criedt to: @anisuhailah (Twitter)

Setuju 50x8500 kali

*notakaki: tadi ada minor eksiden. Alhamdulillah takde apa apa. Trauma dah jatuh terseret masa pregnant hari tu. Tadi lepas Akleh nak masuk Jalan Yap Kwan Seng, pastu motor depan brake tetiba. motor depan kami pun brake, and Ocin pun kelam kabut and terlanggar kaki pembonceng depan. makcik pulak tu. takdelah luka, tapi dia pakai sock skin color tu habis itam kena tyre motor kami. dia dok pandang belakang 3,4 kali, menjeling. La bukan salah kami suka suka nak langgar. Ocin risau motor dia. hahahah

Comments

  1. Are you looking for free Facebook Likes?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment