Family Day 2017

baby girl expectation

I always wanted a baby girl. why? because I want a BFF, a girlfriend, a shopping partner, gossiping and movie time together. Before I start put on tudung, I selalu berangan nak pakai hair ribbon sama sama and macam macam lagi lah

even my friends cakap, 

 "habislah Cici kalau dapat anak perempuan. asyik pakai dress/heels blablabla" 

masa zaman bercinta tapi gatal nak kahwin I selalu jeling baju babygirl. macam 

"wah ni lah baju anak I nanti. princess dress, kasut mary jane, sock ropol ropol, bawak handbag, teddy bear blablabla"

so bila dapat tahu baby girl memang half eksaited la, kenapa half? sebab I manusia yang tak suka berharap. hahaha

...........

I selalu tengok baju baby comel comel online. dress, headband . ya Allah comel. 

bila I balik rumah, I tengok Maira

...................................................


my classy baby 301115

Ya Rabbi, tidur la sopan sikit. waduhhh.

Maira ni tak suka pakai headband, maybe sebab terlambat biasakan dia. Lihin dulu darik kecik dah suruh pakai topi, sebab tu sekarang pegi mana pun dia sendiri mintak/ cari topi dia.

I tak kira, nak jugak ajar Maira pakai macam macam. jangan Mommy yang pokai sudah . ahahhaha

Toodles, <3

Comments

Post a Comment