budak sekarang advance sangat main pegang pegang

Last Wednesday kan front page The Star pasal budak 11 years old ber- vape tau. so tu jadi tajuk bualan di pantry la. maklumlah budak zaman sekarang ni advance bebenor. 

pastu ada sorang Chinese lawyer ni, anak dia both baya my kids jugak. pastu dia cakap her 3 years old nephew cerita pasal sex and babies. 

" when man and woman get married and sleep together, they will get baby"

" man's sperm go in woman private part then that woman will get pregnant"

erkk. ya Allah sumpah masa I sekolah rendah I selalu fikir bila bersandingm duduk sebelah sebelah, tangan bersentuhan boleh menghasilkan baby. kahkahkah .  

hell weh hahahaha Ocin cakap I bangan gila. kuang ajo. gua suci murni la bro. sapa je nak cerita kat I benda benda macam tu? 

ha pastu lawyer tu cerita one day her mom bawak anak dia and her nephew mandi swimming pool lah. first time mandi bogel. mak dia masuk kejap amek towel bila dia datang je budak- budak tu tengah pegang each other punya private part. KAHKAHKAH. yelah bebudak kan. mesti macam curious gila kenapa tak sama ni? hahahah

and dia ada 11 years old nephew tau. he always Google about women private part, man private part., condom, how to use , blablabla. actually benda ni macam knowledge jugak kan


and lawyer ni act untuk condom company. so dapat banyak gila benda alah tu so apa lagi, nephew dia mintak buat collection. dia ada almari khas untuk letak benda tu. kemain tau. orang buat lah collection Gundam ke apa ke

see banyak betul benda yang dorang ni tahu. yelah makpak modern, educated. eh tak I takdelah kutuk makpak I. cuma my parents nak cerita pasal pad pun segan . bila my mom explain maksud rogol, gua pulak muka terbakar, ya Allah Cici, sucinya kau suatu masa dahulu. kahkah

I sendiri pun confuse bila dalam situation macam ni. yelah I ada anak yang tengah membesar. dia akan lalui stage yang penuh curious and nak tahu pasal semua benda. kang dia tanya pasal sperm I nak cerita apa weh ? kang kalau I cerita benda tipu, dia percaya pulak benda tu. nampak macam I memperbodohkan dia. kalau I cerita benda betul, nanti dia praktis pulak. kalau I takmau cerita, of course dia akan carik source tempat lain. waduh

so kesimpulannya , menyeramkan

**********************************************************************

kahkah ni mati I kena gelak dengan parents I. terus bukak cerita pasal buah siap pokok daun semua cerita, tapi mak I pun cakap kulit macam tenggiling so I tak salah la kan?

ni lagi lah. orang dah lah dalam kekeliruan, dia ingat makan lettew. kahkah. matik I kalau dia baca blog I. hahaha 

Comments