Family Day 2017

Makan Makan CNY 2016



Assalamualaikum W.B.T semua

today ada makan makan, sodeh pulak I tengah loya loya ni tak mampu nak makan semua. ada butter prawn kau. although prawn takdelah my fav kan, tapi sodeh makan 2 ekor dah kepala berpusing di angkasa.

Deco done by Kak Mimi and Clement. sambil manning reception dengan incoming call yang ber das das tu , sambil buat semua ni. wahduh multi task sungguh. kipas tu Kak Mimi buat. cantik kan? kemain bangga siap flatlat kat IG dia =p

semua last minute. menu tu baru je print. hiks. yummy.

time ni kelam kabut snap itu ini sebab dah broadcast kat semua level suruh datang. hahaha haruslah amek gambo kan


Yee Sang section

I seboleh boleh nak jauhkan diri daripada benda ni. tapi takkan nak buat alasan peknen takleh tolong kan. lepas je susun, terus I lari. muntah -_____- bau bijan tu kot. Masa dorang dok Yee Sang Yee Sang tu pun I tak join. dah sakit pinggang. gua dok terkangkang je. tak pernah nokk I duduk. I kan receptionist berjaya, kena lah lari lari tengok front desk. tapi this time memang sakit pinggang. belum kena angkat benda berat lagi T_T



Main dishes of course la Chinese Fried Rice, pastu Mee Hoon. tapi yang mendebarkan (untuk I lah) Sweet & Sour Fish Fillet. tapi gua tak jumpa pun -__- maklumla main serbu je tak que up. hahahaha. 
 
in between prawn and mee hoon tu I taktahu apa . adakah itu yang I cari cari sebenarnya?

Lemon Chicken. pergh first time try. sedap. 

Butter Prawn. untuk I okay lah. size udang dia pun okay

kuih muih yang ada

our Carrot Cheese Cake

kudapan

woi sedap lah sebenarnya

 Dulu I pernah join buat ni masa kat kem, tapi I macam tak heran sangat. ni tadi saja je lah rasa sebab I need benda manis nak hilangkan rasa loya. sekali perghh dappp nak lagi. hahahaha. tapi kang amek bebanyak muntah segelen pulak. =p

oh dari sini rupanya. bolehlah intai nanti 

ni je lunch I -____- 

doorgift. thanks :)

So kesimpulannya semua puas hari. Partners pun macam happy je. so kira okay lah tu kan. pastu kelam kabut sebab Senior Partner ada meeting. kena clear everything. But this time takde benda nak tapau, bak kata Dina senang keje. hahahaha . Mak I siap tanya tadi taknak bawak tupperware ke kalau nak tapau apa apa =p yelah dulu masa Christmas Party macam macam I bawak . yelah masa tu banyak cookies and dessert memang best lah. ni kalau benda leceh macam ni macam mana nak bahagikan. 

and paling penting, save our lunch money for today. wehuuu


Comments