Family Day 2017

Random Thursday


Holla semua

Macam lama tak berhapdate ye. lately ni busy, banyak pulak surat saman nak keluar. walaupun I tukang melipat, tapi busy hokeh.

Kejap lagi ada staff briefing around 4pm. taktahu lah nak cakap pasal apa. awal tahun hari tu ada jugak membawa perkhabaran tidak gembira. No Increament No Bonus. ceh -_- this time hopefully ada sikit senyumm la adey manis. ke janji tinggal janji ke taktahu lah. kah

lepas tu ada makan makan. semua benda dah setel nak di order, kejap lagi je nak tolong Dina angkat nasi lemak jap. Tadi I bekpes Mihun pastu lunch roti pita. actually I pun confuse I ni lapar atau kenyang. rasa full macam baru lepas minum Milo panas dua mug, tapi bila tepuk perut bunyik macam tong. ahhaha. maybe angin kot. semalam dok menyental pulut kuning, pastu malam sikit start rasa mencucuk cucuk. wahduhh

Esok I cuti. wehuuuu so jumpa lagi next week ;D 

Happy Weekend in advance korang :D 

Comments

  1. sentiasa ternanti2 post u..especially menu2 u yang...walaupun i kebusyan sentiasa curi2 scroll tau..once nampak je update baru...

    wahhh dah ada yg baru...gituuu.sonok..

    by the way utk event tu i minta kawan i hantar..dari kl i naik ktm ke nilai...r u ok fot it..if yess moh leh kite ketemu yukk di kl sentral.. hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya long weekend again...kalau ada perkhabaran gembira, mesti best cuti2 ni..

    ReplyDelete
  3. untung la cutiiiii.... saya palingg alah ngan pulut...angin dan mengantuk kot bila makan ..huhu

    ReplyDelete
  4. Perhhhh akhirnya... dapat juga datang sini

    ReplyDelete
  5. Ehhh silap....

    Assalamualaikum...

    Mommy... anak mommy datang nak raya ni...

    ReplyDelete

Post a Comment