Family Day 2017

Santai Weekend & Mothers Day

Hi korang. macam lama je I tak bersiaran kan. Last Friday tetiba busy. bila takde kerja, langsung takde sampai I dok ngangkang je. bila banyak kerja, nak korek hidung pun tak sempat. huwaa menci tau

Selamat Hari Ibu kepada mommies semua. ni tahun keberapa ek? 3 kot. 

I tengok kat newsfeed ramai (mostly) amek gambo potong kek. hahaha I masa first year je lah potong kek. now I potong bawang je. errr. Most of them, first-time-mom semua dapat hadiah cokelat. trophy best mom, bunga . I? Ocin bawak I pegi bekpes . kahkah. bersyukur lah tu



Tau tak bertapa I rindukan Mamakkkkkkk. asyik tapau makan umah je T_T



sementara tunggu Atok amek kete



kekecewaan penyokong Selangor. hiks. oi apesal pic ni blur? dia belum habis loading ke?



payung sebesar alam tu untuk Princess sorang ni ha. hehhee

Balik tu, releks kejap . masak buat laundry semua. pastu lepas Asar si Lihin dah heret Ocin nak jalan. nak main playground risau pulak. Lihin makin mengganas sekarang. masa kenduri umah Mak Lang, dia tolak kazen dia sampai jatuh. huwaaa T-T so kami pergi padang MPAJ jelah. bawak Maira lari lari


takyahlah buat muka. merosakkan flatlay Iolls je -_-

bear

busy benau

geng selfie Mommy. Pantang nampak front camera. eh kalau nampak Mommy angkat phone pun dia dah posing dah

Ocin selalu cakap Maira bernafas macam beruang. hahaha maybe sebab size badan kot. sebab tu Mak I bising kalau I asyik nak bagi dia makan yang boleh menaikkan badan. memanglah kekecik ni comel kalau badan bulat, tapi kesian. nanti jalan sikit, lari sikit dah mengah. 

Ni baru jalan sana sini dah berpeluh. wahduh. baju tu memang dah sempit tu sampai nampak pusat . hiks

baru kejap dah berpeluh

Orang belakang tu tengah main panah anak beranak. I risau je kalau panah terpacak kat kepala I nanti T_T


Okay boleh balik dah. jom balik. semua dah miang miang. risau pulak 





Till we meet again,

toodles , xoxox

Comments

  1. syok la anak2 bleh layan mommy nak selfie.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dah makin besau , dorang yang pandai nak selfie sndiri. takut dah remaja langsung taknak amek gambo dgn mommy T_T

      Delete
  2. geramnye ngan maira..badan iye tuhhhh..boleh mengundang kene gigit tuh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ketul ketul ye. nanti makin besar, lasak mesti makin susut

      Delete
  3. cute nya Lihin..posing2 dengan mummy dia...
    Happy Mother's Day..

    ReplyDelete
  4. haaaa...baru dpt baca...line tenet umah i slow..u all siapa free 27.5 nak bagi job as blogger ni

    ReplyDelete
    Replies

    1. Payment best tak...

      Kalo payment best I free kan diri....

      Ha ha ha

      Delete
    2. samalah line opis ni pun kekadang terkedek kedek -_- pastu asyik asyik failed . grrr

      Delete
  5. Comel nya prince lihin n princess maira ....


    Nnt boleh kawan dengan prince and princess auntie ye...

    Hihihi...

    Tapi auntie pun pinjam prince and prince mak long... macam mana ni ... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe boleh auntie. auntie practice before ada prince princess sendiri ye

      Delete

Post a Comment