Minyak Pengasih | Random

Diary Ramadhan: Day 12

 
Hi you alls
 
I ada cerita tak Lihin dok merengek nak Durian je last week. so Last Friday balik kerja gigih kami pergi cari durian area Bukit Indah
 
Sekarang ni musim ke tak ek? kebanyakkannya banyak yang timbang je T_T takmaulah timbang. dulu pernah beli sekali 2 biji RM 68 . kalau peminat durian tegar boleh lah
 
Yang ni kami amek 3 biji RM 20. Okay kan. Orang tu bagi extra 1. 




Time dah bawak balik tu bukan main eksaited dia. tang tu jugak suruh bukak. gigihlah apak kau kopek. eh durian kopek ke potong? sama je lah kan.
 
I risau tak bagi makan bebanyak kang panas. so lepas beberapa ulas kami sorok lah. Dia bukak fridge carik jugak.
 
Lepas buka, Atok rasa 3 ulas, Ayah rasa seulas. selebihnya dia sental -_-
 
Ko ikut sapa ni? bukan geng Mommy. kbai



 
Btw , juadah buka Jumaat lepas
 
Nasi Goreng Kampung
Sayur Kobis
Telur Sambal
Ikan Keli (ocin sorang je)
Kuih Tepung Pelita
Bandung Cincau
 
gulp

 


Comments

  1. waaa...durian sedapnye...leh geng dgn anak dara akak... suka durian...hahaa

    ReplyDelete
  2. Mek pun suka ikan keli. Tapi bukan peminat durian. So geng la dgn ue :)

    Jemput join mini GA mek ye :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya durian.. teringin dah lama tapi tak jumpa lagi yg best kat Melaka ni..sobssss

    ReplyDelete

Post a Comment