Diary Ramadhan: Day 19 ,Day 20 & Day 21

 
 Holla
 
Today Ocin takde so Abah fetch I sesambil hantar kuih kat Dina. maklumlah kuih Makmur tu fragile mana boleh bawak naik motor T-T
 
even keluar office  tepat 5pm pun still sejam lebih dalam kereta. tu naik Akleh tu. kalau tak lagi lah taktahu berapa lama. kematu bontot oi
 
Menu for today
 
Ikan Caru Sambal
Taugeh Masak Lomak
Air Soya


 

 
 

 
Korang tahu tak beza kenikmatan kalau gigit kesemua sekali and kalau makan satu satu tu? hehehehe
 

 
 
Day 20
 
Yang ni pulak hari Sabtu tu. entah apesal makin sabtu makan pemalas >,< sebab mood raya kot. eh lagi takde kena mengena kan. ahhaha. maybe sebab I sendiri pun takde idea kot T-T penatlah guwa sorang nak menyumbang idea kat rumah tu T_T
 
Menu
 
Nasi Goreng Kampung
Sambal Ikan Bilis
Kuih Karipap/Onde Onde/Seri Muka
Aiskrim Soda

 

 

Day 21

Totally kelam kabut day. will blog about this soon ya. ngap je mana sempat

Telur Dadar
Sambal Ikan Bilis
Sayur Bayam
Air Milo





Comments

  1. Menu simple tu pembuka selera MC..
    Tengok sambal goreng ikan bilis pun dah mengancam selera hahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan yang simple tu lah sedap. hehehe

      Delete
  2. ya ALLAH sambal tu buat air liur menceceh tau...huhu nanti nak datang umah u lah raya..agak2 sambal ada tak heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput datang babe. err sambal kacang ada lah. nak? =p

      Delete
  3. simple tp best ue punya laukk :)

    ReplyDelete

Post a Comment