Diary Ramadhan: Day 24

 
Holla.
 
semalam genap dah 24 hari ye kita puasa? ya Allah cepat betul kan. masa memula dulu I rasa lemau jugak. I paling takut kalau Ocin OT sampai 7pm/ 8pm I mesti lesu tak bermaya. Tapi okay je so far. ehehhe siap boleh merayap lagi sensorang.
 
Kan hari tu I beli seluar Lihin sekali salah size daaa. nampak tak Mak terbaik abad ini. anak dah umur 3 tahun+ pergi dok beli size 2 tahun. Yelah si Lihin tu pinggang kecik bontot besau peha besau. perut kekadang kedepan kekadang ke dalam. I is confuse. takleh nak ikut size. setelah tanya pendapat Mak and Dina, dorang suh I tukar size 4y. Lagipun ni seluar getah. boleh cerut. hurmmm
 
 
Lepas tukar seluar I jalan jalan KLCC pulak. teringat kat Cold Storage ada promotion air tin. sebab lagi sebulan nak expired kot. I beli setin je hari tu pastu Mak pantun dia nak jugak. Nak borong banyak tak larat pulak. I amek 4 tin tu pun dah nak tergolek golek. hiks over tau

Eh tapi seriously memang sedap. ni local or oversea punya ke? Normal price RM 3.89, lepas discount jadi RM 0.99
 
Sampai bawah rumah ngam ngam azan. yeayy takde buka atas motor lagi


Menu berbuka today
 
Sambal Telur Rebus Goreng
Kailan
Air Masak
 
>,<
 
 

 
eh eh tetiba telur nampak menggoda. memang tengok gambo makanan pepagi macam ni ek >,<
 
 




Comments

  1. mengancam betul sambal telur rebus goreng tu..hehe

    ReplyDelete
  2. simple tapi best laa. mek siap tulis lagi awk pny menu. bleh buat gilir2.

    Murah gileeerrr air tin 1 jeee. mahu ambik sedozen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheh yelah kan. bulan puasa ni selalu pening nak masak apa. nak tukar tukar

      Delete
  3. Wahh.. sambal telur tu nampak menarik sgt.. dah lama x makan sambal telur tu mcm tu..

    ReplyDelete
  4. nsb baik blh tukar sluar tuh heheheh kalu tak.... kire kene sedekah la kt sapa2...

    bila dh pose nih lauk biasa2 pun nampak sedap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. sodap jugak macam ni. dulu selalu buat yang pecah tu

      Delete
  5. wowwww murahnya after discount.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sedap yangg oi. dah lah memang suka a&w

      Delete
  7. Uit yang..kurangkan minum air tin ye..jaga kesihatan..hrhrh..bebel.pulak si irda ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. =p hahaha will do dear. I tak minum pun semalam . setin ocin amek. setin lagi mak i share dengan lihin

      Delete
  8. tgk apapun bulan puasa ni sedapppp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, tu yg kalau beli mknn rasa nak telan semua

      Delete
  9. hrga lps diskaun..berbaloi-baloi murah


    sedapnya tgk telur sambal ni..yummsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. seronok bila dapat benda murah

      Delete

Post a Comment