Diary Ramadhan: Day 5

Hi korang :D

Day 5 puasa.

Penat betul today orang cuci karpet datang office. nak cuci segala kotoran kat meeting room. Time ni jugaklah ada adhoc meeting itu ini. grrr. sebab tu pentingnya buat appointment okay jangan main serbu je office orang. tak kisah lah jumpa nak say Hi Bye ke nak signing ke. kang letak bersila  kat depan lift kang. grrr

I penat kaki naik tangga turun naik nak cari no telefon orang tu. konon nak postpone tapi dia dah ada kat bawah dah pun. err err nasib baik semuanya okay. lantak ler boss meeting sambil dengar bunyi vacuum yang bising tu

Btw sesapa yang nak service cuci karpet boleh contact

Mr Nemat Muniandy-    017 299 2343 (Fiber Care)

. memang bersih meeting room kitorang, segala stain kat carpet hilang. magic betul. murah pulak tu. untuk +- 600- 800sqf cuma RM 250 je. murah kan?

Okay ni menu berbuka today

Paprik ayam
Nasi Goreng Kampung
Air Soya


I pun taktahu kenapa bapak I masak Nasi Goreng Kampung untuk dilawankan dengan paprik T_T tapi okay je lah not bad. I anggap macam Nasi Goreng Paprik jugak. Tapi tekak Ocin takleh terima. Nasib baik ada nasi putih. 

air fav- soya. yummy

thats all,

Thanks Love :D

Comments

Post a Comment