Random Thursday- 090616


HAPPY BELATED BIRTHDAY

Hhaahha last Thursday , Birthday I yang ke-25. dapat cake cake and cake. wahhh dap dap. suka. I teringin benau makan chicken chop, tapi sebabkan semua tengah tak sihat Ocin tapau kepsi je. dia kata chicken jugak T_T

I tuntut jugak nanti


Last Friday I tak sihat so MC ler . dalam pada MC tu sempat lagi join event Nuffnang. hehehe. 
hensem tak mascot sebelah tu? 


Foodies! banyak gila makanan best best tau. tu bestnya kalau pergi event. tapi I memang dahaga tahap apa entah, so I tambah air 3x. ah, baby yang nak banyak air. ahahha



Oh I sempat snap lagi arrival time I kat klinik pepagi buta. maklumlah mana tau boss taknak percaya. orang yang jujur ni kan selalu disalah ertikan. cuba kalau orang tu suka nipu MC, laju je orang percaya. T_T


Balik dari event, badan Lihin macam tambah panas. so kami bawak pegi Mediviron. sebab I dah pergi pagi tadi, I segan nak masuk. so suruh Atok je bawak jumpa doc. I , Nanny and Maira makan kat Pelita. 

Tak senang Maira duduk, mamak suka betul usik dia. hahaah teringat I cerita pasal restoran kat OU kot, yang langsung tak baby-friendly. korang ada baca tak cerita tu?


Kat Tesco tengah sale buttercup. so mak boronglah. Yang Twin Cows tu I punya. nak buat kuih I. hahaha RM 2 je. so kalau kuih tak jadi takdelah sayang sangat. boleh?


Hari tu one of my close friend kat office datangg. siap bawak bunga. alaa ni yang terharu biru ni hahaha. lama dah tak dapat bunga. last masa zaman sekolah kot. ke zaman PLKN , tak ingat lah. Ocin not bunga bunga type. so kalau nak fefeeling dapat bouquet ni maybe I kena beli sendiri lah kot hahaha

kad tu buat terharu :'( gonna miss you. 10 kali dah gua cakap macam ni hahaha


Lepas Isya', I, Ocin, Mak, Lihin and Dina pergi makan nasi lemak. Dina punya pasal lah ni dok sebut Nasi Lemak Seputeh tu. you all pernah pergi situ tak? sedapp okay tapi last I pergi 3 tahun lepas ayam dia dah kecik -__- tapi Dina cakap still maintain sedap lagi.

Ocin malas pegi jejauh so kami pergi Mali's je. I tak order sebab dah kenyang. kecewa, nasi dia tak cukup lemak T_T macam nasi putih je. ayam okay lah. Nasi Lemak Ayam RM6 w/o telur. kalau telur lain harga rasanya

jadah gua punya flatlay ni ahahha
Lama dah tak blind date ni. Last Tuesday Irda invite I join event buka puasa kat Nilai. first time jumpa la kiranya ni. dari jauh dia dah sengih. I've told ya you akan nampak I dari kejauhan sebab baju I menonjol sangat. ahhaha thanks belanja tiket semalam :D


Okay till here,

Love, xoxo

Comments

  1. Happy Birthday babe! muga dmurahkan rezeki dn slmt semuanya. insyaallah

    ReplyDelete
  2. hepi belated beday sis..baru tahu umur u 25...muda remaja lagi...
    semoga terus bahagia n stay cute ok!

    ReplyDelete
  3. wahh besday u dah lepas ya..oklah tu kira i belanja tiket hadiah untuk u.hehe..:)

    ReplyDelete
  4. nasi lemak Seputeh..tak pernah try lg..banyaknya buttercup..yg twincup tu nak buat kuih apa..hihi..

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday..alaaahaii, muda lagi haaa baru 25..beza sgt ngan umur kite..8tahun bezanye...homaiiii, tuanye aiiii..

    ReplyDelete
  6. Hapy Belated Birthday Dear... Tak dapat Chicken Chop.. kepci pun jadilah kan.. takpe nanti tuntut ok!

    ReplyDelete

Post a Comment