Family Day 2017

Random Thursday- 230616

Holla
 
macam lama pulak tak buat random thursday kan. semenjak buat entry berbuka hari hari ni dah kekurangan gambo dah gua.
 
Ni gambar malam minggu lepas rasanya. Kali kedua Cuddlepuff ikut Ocin terawikh. actually dia pun ada jubah grey tapi tak jumpa pulak. Bila dah pergi baru jumpa. cis. Tapi Nanny kata okay lah pakai baju melayu daripada jubah. kang lari lari tersungkur pulak.
 
Hari tu dia ngadu kawan tolak. I cakap
 
"sapa tolak Abang, gigit dia kuat kuat"
 
kah kah ngamok Ocin. apa punya Mommy lah kan. yelah naluri mak mak. sedap ko je tolak anak aku, meh aku tolak ko balik =p
 
 
Totally busy week for Mak cuz she need to finish everything by end of the week. My colleague nak amek 5 bottle by Friday and officemate Ocin semua nak amek Monday -__- sedara mara and jiran tetangga boleh bagi malam raya. :D
 
Tapi serious tak tipu, ngap time panas panas memang sedap :D I suka kalau ada hitam hitam kat bawah. so Mak takyah risau kalau overcooked, kompem masuk mulut anak menantu and cucu cucu. ngeeee
 
 
 
Sian ami ittew . ni baru contoh menyahut seruan buat #2kerja. hahahaha bahaya betul nasib baik belum naik highway. thank you la workshop bagi pinjam tools. habis hitam legam tangan Ocin. nasib bukan nak pergi dating. biar dia 'belai' paperwork dia dengan tangan tu. kahkah
 
 
 
 Jalan jalan kat Cotton On. hoi ada long sleeve RM 19 je. murahnya. jumpsuit gegirl dia memang cantik sangat, colorful tapi tu lah harganya buat Mommy jumping around like a rabbit lalala. tapi kalau ada sale memang 50%. hahahah tunggu sale je ler. sayang lah nak keluarkan RM 99 sehelai baju
 
 
Whole week Ocin balik lambat T_T takpelah I merelakan je. so iolls spend time 2 jam tanpa arah tujuan. Nak pergi masjid macam tak larat jalan. Lagipun Ocin insist nak berbuka kat rumah. Huwaa bila lah I boleh merasa bubur lambuk KLCC ni
 
Actually I nak share gambo deco kat KLCC . I suka betul tengok deco deco kalau ada festive ni. cantik, unik. kalau raya mestilah kampung style kan. Nantilah I share ye. Ni I share muka I dulu ahahahah
 
 
Cuti hari tu I dok rumah tengok kartun dari pagi sampai ke petang. Dalam 1pm Lihin minta nasi dengan ayam goreng. Tapi Nanny busy. Mommy? err err malas . hahaha boleh gtew? last last goreng ikan bilis dengan sosej jelah suap dia. licin hokey.
 
I cakap lah baby dalam perut telan air liur. Mak cakap
 
"ye tau. tengok muka mak dia pun dah tau sapa yang telan air liur sekarang"
 
hehhe obvious sangat ek Mak =p
 
 
Today masuk office je ada benda ni hehehe. tengkiu Aunty Dina . make sure you datang jumpa Lihin before fly fly fly ye.
 
btw I amin kan yang bawah tu :D
 

 
Thats all
 
wehuu weekend is coming

Comments

  1. bdk tgh lasak sesuai baju melayu dr jubah, almaklum nk lari2 senang

    tart tuh mengodanya... udahla isi dia banyak...

    klcc, midvalley, pavi n beberapa lg supink complex time perayaan apa2 mmg layan deco2 dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. jubah nanti tersungkur mcm nangka busuk pulak =p

      tu lah ada orang suka sbb banyak jem. ada yang tak suka. manis katanya. T_T

      Delete
  2. Bnyk babe mak ue buat biskutt. Alhamdulillah rezeki ramadhan kann. Mek pn nk g jnguk klcc esok. Kot2 terserempak, tgor mngor la kt ye babe. Hihi

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tat tu....isinya padat n warna dia ingat i baju yg u pakai hari tu
    .hehrhhe..alaa gurau je...aah deco cantik

    i hari tu buat video coway guna deco kat klcc tu...nanti i share ya...

    ReplyDelete
  4. Trying to find the Best Dating Site? Join and find your perfect date.

    ReplyDelete

Post a Comment