Family Day 2017

Riang Ria Raya di Lazada Malaysia

Holla
 
Less or more lagi 2 weeks je nak Raya kan? You all dah siap shopping ke belum? untuk yang takde masa nak keluar shopping tu jom jalan jalan kat website Lazada.
 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/
 
 
* with discount up to 92%, Lazada is the online platform to shop this Raya
 
Lazada sekarang tengah buat contest untuk blogger tau. Boleh click banner untuk join/ terma dan syarat
 
Nak join? [KLIK SINI]
 
 
 
FOR MY MOM
 
 
Kalau cakap pasal raya kan, mestilah nak jamu orang makan. Raya dan makan berpisah tiada. Jadi pada I benda terpenting bagi Mak I ialah microwave oven ni ha.
 
Kenapa I cakap penting? Yelah bukan sahaja nak baking biskut sedap sedap tapi kalau tetiba tetamu muncul di waktu yang tak dijangka, boleh heat up rendang dalam ni. senang hidup
 
See, 25L and ada banyak features menarik. Harga asal RM 499 tapi lepas discount cuma RM 268 je. Jimat 46%
 
 
Nak beli? boleh [KLIK SINI]
FOR MY DAD
 
Dulu pernah sekali kat hotel, Abah lupa tutup lampu tau. terus esoknya enjin tak boleh start. hadoi hazabedah sangat. Memang pusing keliling lah kami dok carik orang mintak tolong. semua nak tolong tapi takde jumper. nasiblah hotel manager tu ada. risau kan jadi apa apa tengah jalan, dah lah kami bawak budak
 
So for this raya, I nak belikan my dad Jump Start Car Powerbank . first thing, cuba tengok harga . perghh
 
78% off okay. mana nak dapat tu. lepas discount cuma RM 133.65 je. mampu milik sangat
 
Nak beli? boleh [KLIK SINI]
FOR MY HUSBAND
 
Ocin ni suka collect jam tau. Tak kisahlah ada brand ke takde brand ke pasar malam ke. Dia memang tak selesa kalau takde jam, sampaikan jam takde battery pun dia tetap pakai.
 
Macam tadi kesian dia dok cari cari jam nak padankan dengan baju Melayu dia. I think this suit him the most. design cantik macam riban riban tapi RM 36.90 je lepas discount. okay lah kan?
 
Nak beli? [KLIK SINI]
FOR ME
 
Raya this year I memang dah sarat. Rasa macam takde mood nak cari baju raya. Tapi sekali pandang terus jatuh cinta. ehem ehemm. cutting macam ni padanlah dengan perut I yang dah boyot ni kan?
 
RM 52 je lepas discount. affordable sangat.
 
Nak beli? [KLIK SINI]
 
 
 Total semua Rm 490.55.

Below RM 500 boleh beli complete untuk semua orang tersayang.  wah jimat sangat tu.


Comments

  1. mmg betul2 potongan harga....

    jam tgn tu mmg cun blh dpt ngn harga yg sgt cun jgk...
    dress tu mmg lawo... sesuai lah ngn tuan nyer blog yg mmg selim melim cun melecun

    ReplyDelete
  2. Yangggg...ajor i shopping jat lazada ni..nak jugak nak jugak..wua wua...bagusnya bekikan semua org...

    ReplyDelete
  3. wauu baju! cam anzalna pny design babe !

    ReplyDelete

Post a Comment