Minyak Pengasih | Random

Sindrom Mak Mak

Hi korang

Pernah jadi macam ni tak? seksa kan. hahahaha

sebab tu I tak suka kena tinggal kat rumah. nanti nak mandi ke poo ke pee ke tak de sapa nak tengok baby. eh? 

hahahaha

Comments

  1. Pernah! tipu la kan sape kata tak pernah. Tapi now..I dah lepas that phase...so lega now. Pastuh, bila org tanya bila nak tambah lagi num 4...I memang malaaaasssssss sangat nak repeat this whole process! hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah , nanti mana tau ada rezeki kan dear. =p

      Delete
  2. HEHE...bestnya..i baru sorang yang..so far masih teratur lagi..alhamdulilah...bestnya ada baby kecik lagi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan bila anak dah besar besar mesti teringin ada baby lagi. tapi masa anak baby ni dok pikir bila lah dia nak besau T_T

      Delete
  3. naluri seorang ibu, sentiasa fikirkan anak2..

    ReplyDelete
  4. Salam, hahahah..ok i belum mengalami lagi sindrom ini..bertabahlah..haha (n_n)

    ReplyDelete
  5. hahaha kan. always happen. every single day :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu susahnya kalau kita jaga sorang sorang. kaalu ramai kat rumah boleh tolong tengok

      Delete
  6. pernah.. 13 tahun lepas. Skrg dah bole berjam2 mandi., hehher ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sonoklah Mummy boleh ber-scrub lagi kan. kita ni ha dapat sabun pun dah kira okay hahaha

      Delete

Post a Comment