Diary Ramadhan: Day 26

 

Holla
 
Yezz dah Friday lepas tu weekend. wuhuu. weekend terakhir before Raya you alls. I is eksaited clearkan semua kerja. for sure Monday punya kerja boleh buat slow slow. bukannya boleh post out letter pun kalau buat kelam kabut ye tak
 
 
 
 
Today Dina dah janji nak bukak puasa rumah I. sok dia dah terbang balik hometown. Mentanglah dah tak kerja, kemain lama dok sana. Nanti balik KL kejap dalam bulan raya pastu dia terbang lagi berapa bulan. pastu balik KL balik then terbang lagi. eh keje ko ni asyik terbang je. bila nak duduk diam diam ni? hahahaah
 
Sempat singgah jap beli Durian. anak bujang dok mintak je

 
Balik tu Ocin tunjuk ni. err terjebak jugak laki I dengan benda ni. dulu kawan I promote I cakap
 
"ohh husband I tak pakai lah babe"
 
ceh ceh ceh
 
I geli sebenarnya sebab I imagine benda ni kiwi kasut. kan sama kan? tapi bau dia wangi lah. bau berry gtew. Ocin beli untuk Lihin. al maklumlah anak bujang kena selalu pacakkan rambut

 
Maira bangun tidur tak nangis pun. bagus sangat tau. Dia macam malu malu nampak Aunty Dina. Lihin lagi bagus, dalam kete dia tidur. pastu dia keluar bilik nampak Dina dia nyorok. Nanny paksa keluar dia jawab
 
"malu ah"
 
*pengsan*


Mak masak totally simple je.
 
Nasi Goreng Kampung
Ayam Goreng
Sambal Tumis Ikan Bilis
Sambal Hijau

Dina bawak Portugese Tart tu. dappp oi. nak lagi pls.

 
all time fav
 
Thats all. Nanti I buat entry shopping raya pulak ye. last minute punya shopping. punya lah pong pang I cakap takmau shopping kannn

Comments

  1. hahah, mesti sakan shopiing niii. hahahha. bagus maira bangun tak nangisss

    ReplyDelete
  2. Next yeaar i dtg buka umah u pulak yang..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment