Family Day 2017

Diary Ramadhan: Day 27

Hoi dah 27 dah biar betul
 
Today takde aktiviti sangat. bangun pun lambat sebab semalam keluar pergi Danau tu. sampai rumah around 4.30am memang terus membuta la jawabnya

Dengan tak mandi nya I dapat arahan untuk teman Abah pergi beli cat. sebab kena snap kat phone kan. Tapi sama je. orang tu pun tak reti nak tengok kaler apa cat kami. I bantai lah pilih cream

Cat tu 1L= RM 20 . 7L = RM 40. bapak I kata nak amek yang kecik dua. laa baik amek 7L terus kan?


 
Sesambil tengok tv sambil tolong Mak kupas kacang. Mak still lagi buat order. ada yang nak amek raya pertama /kedua/ketiga
 


 


Dah lewat masak berbuka. so cuma goreng kuey teow je. Lepas tu Abah masak nasi and kami makan lagi >,< kata pun rice people mana boleh buka tak makan nasi kan . hahahha
 
so basically our iftar for today is
 
Kuey Teow Goreng
Pucuk Ubi Masak Lemak
Sambal Kentang Ikan Bilis
Ikan Masin Bulu Ayam


padanan lauk macam ni, makan nasi 12am pun I tak kisah hokey
 
 
Oh saja lah nak share quote ni dengan you all
 
:)
 
 

Comments

  1. yang nanti i datang umah u ya raya...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je . alamat ada kat IC ye =p hahha nanti wassap ler dulu

      Delete

Post a Comment