Diary Ramadhan: Day 28

 
Last Sunday I bukak puasa dengan kawan kawan Ocin kat Sg Buloh. Makan steamboat. Last year makan nasi arab kat Shah Alam. Tak kisah lah apa tajuk makanannya kalau dah namanya buffet kompem I failed.
 
Jangan tanya macam mana best ke apa ke. sesungguhnya I cuma makan fish ball/finger crab and few types of balls -____- First sebab I bersilat dengan bebudak tu. second sebab Ocin tak amek turn jaga so I tak dapat makan -____- gua marah ni. walaupun I bukan makan banyak tapi I nak air. dahaga lah woi duduk dekat dengan periuk
 
Dulu I tak kisah pun Ocin angkut I lepak dengan kawan dia pastu dia layan kengkawan dia je. I is berdikari. Tapi bila angkut I dan tentera tentera, pastu tak tolong jaga, ni rasa nak mintak ganti rugi handbag seketul . eh ada kena mengena ke?




 


Gambar blur sebab I curik dari video orang. boleh main curik curik? hahaha
 


apa macam berlipat lipat lemak tu? takpe bersangka baik. baju kedut






Balik tu I singgah rumah mentua I. sonok Lihin main dengan kazen dia. around 11pm kot gerak balik. dalam kete pun bersilat lagi dengan dorang. entah kenapa I dahaga teramat dalam kete. Maira sampai tertidur sambil nyonyot straw. dengan I jadi bengkok -__ - tapi yang pasti balik rumah dedua takmau tidur. takpe, biar mak pak tidur dulu ya. byeee
 
hahahhaa

 
 
 


Comments

  1. i kalau buka yang still nak cari nasik jugak..even ada steamboat ..heehe tak kenyang..makan nasik terus tersandar..haaa baru puas rasanya...huhu

    ReplyDelete
  2. hehe I pun ada makan nasi. sebelah tangan suap nasi, sebelah tangan suap air kat bebudak tu. sobs

    ReplyDelete
  3. yang sungai buloh katne steamboat ni?
    okay tak harga?
    lama benor rasa tk makan steamboat

    ReplyDelete

Post a Comment