Minyak Pengasih | Random

Diary Ramadhan: Day 29

Hi korang
 
Today kan I macam exhausted gilaaa. Macam nak demam ada, nak mengamuk pun ada. tekak dah perit. rasa nak minum air, eh puasa daa. tau tak macam kalau tonsil bengkak tu apa rasanya? dah lah gua kerja angkat tepon, memang kena bercakap jugak. caller pun satu, takde fefeeling holiday mood on ke? takyah lah buat keja lagi. huwaaa T_T
 
Today bukak puasa macam first time semua bertambah tambah. lauk sardin, first time masak bulan puasa. Ni Mak tumis je. so si kecik dua ketul tu pun eksaited makan. Lihin siap pesan nak banyak banyak.
 
lauk for today
 
Sardin
Sayur Kangkung
Sambal Ikan Bilis
 

 

 
 
I memang makan nasi panas and sardin je. Ocin pulak second round dia tambah sambal ikan bilis. pastu dia suap Mela. menjerit budak tu ternganga nganga dia. sian anak Mommy. apak ko ni memang
hari hari ko ada kat umah aku kan -__-
 
seriously ni bayam ke kangkung?


Kitorang memang jenis masak awal. sehari sebelum raya dah masak rendang pastu freezekan ler. macam buat stok kuah spagetti jugak. masak bebanyak untuk seminggu pastu simpan
 
Bukan apa, kami selalu jenis merayap malam raya. memang apa pun tak sempat lah. konon je merayap kejap nak carik 1,2 jenis kuih last last singgah lepak mamak bagai. so baik lah kita siapkan semuanya awal awal



taraaa. rendang daging dah siap. kami buat sahur tadi. maybe buka dengan ni jugak tu. today masak rendang ayam pulak.
 



I is sad. Mak dah pesan tukar duit awal awal. tapi degil kan. semalam suruh Abah tukar semua dah takde. huwaaa T_T I try korek saving ada RM 40 je. haiyakk,
 
Kul 2am Ocin balik muka bangga je. dia kata dia berjaya tukar duit kat cc. ohh kira ada gunanya jugak lah cc ni kan =p 



jadi lah pada takde. walaupun semua nampak kedut tapi nilai tetap sama. gitewww



Comments