Diary Ramadhan:Last Day Puasa

Holla.
 
Tak kira nak publish jugak entry ni. Mak kita pesan tak baik buat kerja separuh jalan tau. hahaha
 
Last day puasa, I balik awal. 3.30pm. dulu selalu pukul 3pm ni apesal entah extra setengah jam. berdeseup je I balik hokey. pastu gigih napak Avenue K nak tengok apa apa yang patut. tapi tak beli apa pun.
 
Kami buka kat Satay Station. Mak je tak ikut dia busy belek kuih dia. Abang kemain suka satay. order 30 ayam, 10 daging dengan dua set nasi impit licin. eh dulu RM 1.40/pc satay ayam. sekarang dah turun 90 sen. daging RM 1.30. murah lettew kan.
 
Ramai jugak tak minat satay station ni katanya satay nya kering sebab takde lemak. Tapi I dengan my mom suka macam ni. buat apa nak makan lemak tu-__- and kuah kacang dia tak blend hancur. lain orang lain selera kan
 
 
 





terkejut beruk I tengok maira sedut air, hahaha i selalu ingat Maira ni baby lagi -__-
 
Malam tu kami pergi Chow Kit. pastu sesat. hahaha parking kat UUM pastu napak lah. then jalan sampai area wet market, nampak lorong kecik. keluar keluar je macam meriah gila. ramai orang jual jeans murah murah RM 25 je.
 
Jalan punya jalan, 2x benti beli air, pastu pap. sesat. taktahu parking kat mana. Mak dok bebel je sakit kaki. hahaha


 
dan balik tu, 2 ketul ni nak tengok tv sampai pagi . 5am okay. haiyaaa



Comments

  1. Selamat hari raya MC..

    Meriah lagi mlm raya di chow kit ye..

    ReplyDelete
  2. Comel tengok telatah Maira.. :)

    ReplyDelete
  3. meriah juga malam raya kat situ ya

    ReplyDelete
  4. lama tak turun cokit...i kalau pergi cokit hb tak suak sebab leceh parking katanya....naik motor je lah kitaorang boleh..maira minum air tembikai ke tu...

    ReplyDelete

Post a Comment