My First Durian

 
 
Holla
 
you all tahu kan si Lihin tu dah jadi hantu durian. so semalam Ocin belikan lagi. Kesian katanya anak dia dok sebut doyan doyan doyan.
 
Dia beli yang jenis murah je lah. RM 30 ada 7-8 bijik kot. campur yang kekecik sekali lah
 
 



Dok tengok seisi rumah makan doyan, I pun tak tahan. nak tahu apa yang ketagih sangat dengan doyan ni. I amek seulas yang kecik macam size cap jari and makan.
 
err entah lah no comment takde perasaan pun. menyengat betul rasanya. Pastu terus I makan gula gula nak hilangkan rasa doyan tu. sampai nak tidur masih terasa kat tekak lagi T_T huwaaa
 

 
 
 
I pernah je makan masa kecik. makan muntah makan muntah. time tu I belum sekolah lagi kot. then lamaaaaaa I tak makan sampai lah Form 3 kot, girlfriends I borak pasa "Party Durian", boleh? I jeles, nak jugak makan. so kat rumah I try seulas, pun pening jugak. sejak tu tak sentuh dah. sampai la semalam.
 
kopok durian yang packet kaler oren tu I makan je. Maybe sebab rasa dia tak menyegat sangat kot. and kalau takde pilihan aiskem durian pun I ngap jugak. better than keladi lah
 
itu je lah cerita durian I. sekarang ni baru nak start musim dia ke apa ek? korang dah ngap berapa bijik tu? I baca dalam group mak buyung, ada yang ngidam tapi susah jumpa, sekali dapat dia ngap 7-8 bijik terus. ha nampak penangan womb service. hahahaha
 
xoxo

Comments

  1. rm30 dpt 7 ke 8 biji kira murah la tuh dik....

    ooo lihin antu durian, mommynya tak mkn durian lak... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kan. sayang duit nak beli mahal. T_T

      Delete
  2. akak dan anak2 hantu durian... heheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. so ni mesti pesta durian je musim ni kan

      Delete
  3. Salam, hahaha lahh u tak makan durian ke babe? hihihi si lihin pulak yg jd hantu doyan ye..okay lah tu harganya, i tak suka jenis yg mahal sbb rasa cam pahit2 je..kalay yg murah lebih manis and lembut, haha..i belum makan doyan lagi utk musim kali ni.. huwaaa T_T

    P/S: dah habis dah citer ketapi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah hantu doyan ikut apaknya. yeke .yelah kalau hantu durian mesti boleh bezakan rasa dia kan

      Delete
  4. aa cici. mek pun tak suka sangat durian tu. entah. sbb bau kot. kalau manggis memang tak lehhh tahan lerrr. mane la si lihin dapat prangai suka makan doyan tuu

    ReplyDelete
  5. doyan, doyan..dulu minat, sekrg dah kurang sikit..takde la meroyan tengok durian..hihi..
    aiskrim durian mmg sedap

    ReplyDelete

Post a Comment