Family Day 2017

Tips Beraya Ke Rumah Mentua

 
I nampak ramai pulak yang share brader ni punya status. I pun nak share jugaklah demi menjadi menantu terbaik. kahkah
 
semua simple thing je. Tapi kebanyakkannya I buat before kahwin. dah kahwin? err krik krik iolls busy gentel anak je, borak dengan mentua pun pasal anak. lagipun selalu balik beraya sana I angkut makpak sekali so biarlah sesama besan berborak
 
so untuk yang baru kahwin maybe boleh cuba tips ni. apa perasaan awkward and malu malu tu ye. I dah lupa dah. heheh
 
Selamat Hari Raya uolls. happy holiday
 




Comments

  1. Thanks for these tips! Baru setahun lebih kahwin, memang banyak kena belajar bab-bab ni.

    ReplyDelete

Post a Comment