Family Day 2017

Wordless Wednesday: 130716

 
apa lagi , mari masuk booking.com. air asia, dan dan check balance leave.
 
untuk korang ler, untuk I dok pikir nak beranak ni ha
 
xoxo


Comments

  1. dh blh bt plan nk cuti2 ke jalan2 lah nih

    ReplyDelete
  2. Mommy cici ni due bila nak beranak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 25/8 dear . macam terasa awal je =p

      Delete
  3. Jom lah holiday kita yang....hehe nanti u dah beranak kita holiday bawak tentera2 comel u tu ye yang...haaa yang ye ke failed..sory ye yang..k pun xcheck lagi kenapa..aduhai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish orang tu tengah happy la nak menunggu time holiday dia =p

      Delete
  4. duit asb tak beranak lagiii. xleh msuk website tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kena tunggu time mahsyukk ye. btw you dapat tak reg post i?

      Delete

Post a Comment