Family Day 2017

5 Mins Logic

 
 
>,<
 
Happy Weeekend you alls :*


Comments

  1. Replies
    1. selamat beristirehat. jangan workholic sangat yang oii

      Delete
  2. same weiiii ! hahah. jadi tak leh salahkan orang prmpuan sorang je. dia org pn same jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan . sama sangat T_T 5 min dia entah kat mana

      Delete
  3. aah setuju tuh hihihi....

    laki akak kalu pi ngeteh ngn membe dia, dh otw katanya tp setengah tak sampai2 sedangkan kedai yg dia ngeteh tu 10min pun tak sampai dr umah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahahaha kan. sama lah, kita siap dok pikir bukan bukan lagi kalau dia lambat, padahal tempatnya dekat je

      Delete
  4. hahahhaha tetiba rasa mcm terkena diri sendiri....5 min je 5 min je hahahhaha padahal hahahhahahhahhahha kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. =p perempuan and 5 min mmg takleh dipisahkan. nak belit shawl lagi mekap lagi

      Delete
  5. Setuju! Akak memang sangat setuju. Mostly women memang cam tu. Kata 5 minit, 5 minit tapi boleh jadi 50 minit! Tapi akak taklah.. akak punctual punya spesies. Kalau kata 5 minit, memang 5 minit aje. Ni kes benar, bukan ngampu diri sendiri ~_^

    Bab lelaki tu akak setuju. Contoh terbaik suami sendiri. Kalau katanya lagi 20 minit nak sampai rumah, tak payahlah tunggu. Lepas 2 jam nanti sampailah rumah! Grrr!

    ReplyDelete

Post a Comment