Family Day 2017

Random Thursday: 040816

 
Hi Love,
 
cerita dimulai dengan al-kisah warded setangah jam. hahaha ingat tak?
 
Btw ni scheduled entry. andaikata masa entry ni di-publish I dah warded again untuk delivery, doa kan I ye dearies :')
 
 


Dapat MC, tapi haruslah kena groceries shopping dulu. fuhh penat oi. dengan migraine lagi. mata sepet sebelah, perut mengeras tapi gigih jalan. tengok dah 8 bulan baru gigih nak beli maternity pad

 
Add caption
walawehh, nampak anak bujang Mommy dah boleh harap. fuhhh
 
Add caption
Weeekend pergi rumah kazen I. hamboi Lihin dapat teman bermain. kemain lasak dia. padahal dia paling kecik T-T
Budak pompuan tu berkenan nak ajak Lihin main -,-' Maira nak join, dia pergi tolaknya Maira. so Mommy pasrah lah tengok anak bujang main babydoll.
 
btw ni kot baby doll yang I nak sangat dari kecik; baby alive. yang boleh makan minum berak kencing. pampers mahal woo, RM 12++ utk 3 pcs je. ingat lagi I rengek kat Mak, Mak kata suh tunggu ada anak sendiri. now gua dah ada anak sendiri. tapi I takmau tukarkan pampers anak. ahyhahaha
 
 
 
 
ada makan makan opis untuk admin dept. Tugas I buat kuah kacang. err I buat? opkos lah tak T_T tu Mak Abah yang buat. hehehee
 
 
 
 
Cuddlepuff dah pandai nak main pretend play dah tau. acah acah doc. wahduh Mommy nak Abang jadi Pilot la. Biar Puffy Pie jadi doc. Kita kan kekurangan specialist O&G perempuan :(
 
ahh tak kisahlah. janji ko keje. jangan habiskan beras Mommy kat umah -,- 
 

Berangan buat biz. ni mesti tiru Uncle Muthu dalam Upin Ipin. ada orang gelakkan , takkan jual aiskem /warung air takleh kaya. Okay Lihin take it as a challenge. Mesti boleh. future wife lagi suka you ada banyak masa dengan dia.
 

sedap lah oi. sapa pernah makan. colleague I beli. dia beli kat The Loaf kot. ada ke patut choc cheese buat bekpes. berlari gua ke jamban, hahaha
 


LUNCHBOX
 
290716
ni namanya bolognese tak cukup bahan. pakai ayam and sosej je. kahkah
 
 
 020816
 I kan allergic hari tu, so mak gorengkan I ayam je. Tapi I tak tahan tengok udang. so curikler dua ketul. okay je so far. hehehe
 

030816
 Tomyam ayam yam yam yam


 


Comments

  1. cici ! semoga dipermudahkan semua ye :) mek doakan dari kelantan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mek. hari tu false alarm. due date lagi 2 weeks ni

      Delete

Post a Comment