Random Thursday: 110816

I taktahu kenapa , 1 minggu I tak lengkap kalau takde mamak. hahaha. Malaysian sungguh gua kan



Eh sonok pulak tengok dua ketul ni main suap suap. selalu kan Lihin kedekut. bab makanan tak kot. bab air jangan haraplah
Balik kerja Lihin fetch Mommy naik motor gtew. nak singgah Titiwangsa macam takde apa, last last singgah kedai rojak kat Taman Kosas tu je. bertahun dah kedai tu kat situ. nak buat review tak cukup gambo, so masuk dalam Random Thursday je lah

ABC biasa- RM 3.50 ( hari tu RM 2.50)
Cendol Biasa- RM 2

murah kan? and sedap :)




Helpppp. gegirl  no longer #teammommy.

memula dia macam tak suka bau durian. siap uwek kan balik. Tapi tetiba nak pegang sendiri. maka duduk lah dua beradik menghadap doyan. beli yang murah jugak 3 bijik RM 10. memang khas untuk Lihin.



Mak beli telur masin ni 1-RM 1. Akak kedai tu siap cakap kat Mak, telur masin kedai dia mahal tapi ramai puji cantik.

err apa cantiknya -,-'' rasa sama. kaler lembik. lagi cantik yang kaler terang tu. boooo

next time pergi kedai lagi 1, baru 80sen. grrr

masa peknen Maira, kerap sangat makan telur masin. hehehe

LUNCHBOX
050816
Ayam Masak Merah with Kangkung

080816
Nasi Goreng Kampung
Telur Mata




090816

Ayam Goreng Berempah
Pucuk Ubi Masak Lemak
Telur Masin
*dah tahu kerja sorang, I tak nak makan pedas sangat. kang gua lari ke jamban sapa nak angkat tepon. hahahaa.



Comments

  1. ni semua msti kisah sebelum bersalin kn nih heheheh... pasni jgn lupe post psl makanan pantang tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak. hahaha alang alang ada kat draft , pos je lah . hehehe

      Delete
  2. Kalau bace ue punya entry, mesti mek igt ue tak branak lg. hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha =p dah siap draft. tekan publish ja

      Delete
  3. Abc tu nampakk sedappp...musim panas ni sedap kalau dapat pekena ABC...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. nikmat bebenau bila lalu kat tekak

      Delete
  4. kenapa asyik post gambar makanan je ni halamakkk jangan salahkan anis kalau anis terjilat skrin laptop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah sabau sabau. kang kena electric shock kang =p

      Delete
  5. u memang meriah dgn post maknana kan yang..hopefully kita dpt review tempat mkn lagi lepas ni..haaaaboleh mkn banyak2..huhu

    ReplyDelete
  6. oo..ni citer sebelum bersalin yea...lupa tarikh..hihi..

    ReplyDelete

Post a Comment