Family Day 2017

snapchat problem

hahahahahha
 
No offense okay
 
okay lah I ni suka stalk awek cun kat IG. seriously I memang suka tengok perempuan cantik. Kalau ada hot couple lalu lepas tu orang cakap
 
"wehh tengok mamat tu cool"
 
I lagi suka tengok GF dia. yelah selalu hot couple mestilah sepadan kan. I suka tengok rambut/makeup/fashion style. dah pakai tudung ni I suka tengok tudung jugak lah.
 
kalau ada group of girls kat cafe pun I suka tengok jugak. but no worries I normal. dah beranak pinak dah pun hahaha
 
okay back to the point
 
bila dok stalk stalk ni, mesti awek IG yang cun tu, ada gambo dengan filter dog. Ya Rabbi -,-'' terkejut den
 
no I mean you dah cantik, nape nak kena letak idung hanjeng and misai kucing hahaha
 
Tapi no offense lah, maybe tu trend and I jenis kureng mengikut trend
 
snapchat pun gua takde. function pun taktahu macam mana.
 
okay thats all
 
*scheduled entry*

Comments

  1. hahahha. kan. kononya cute la tuuu :)

    ReplyDelete
  2. yup.. annoying gilos kot tgk.. Lawo-lawoo edit jadi muka hanjing .. adussshhh!

    ReplyDelete

Post a Comment