Family Day 2017

Ampang Wifi 3

Kat flat I ni ada wifi tau. Masa mula mula dorang pasang, ingatkan wifi free Selangor tu . sekali kena beli kupon daa

ada 3 package . 

1- RM 5 / day
2-RM 7 / week
3- RM 30 / month

murah kan? 

Unlimited download weh. jangan tanya berapa bps ke lbp ke apa ke I taktahu. tu boleh check sendiri dengan dorang. Tapi I rasa dia bukan kat sini je tempat lain pun ada. nama je Ampang Wifi sebabnya kalau kita buat aduan kerosakan ke atau kelembaban ke dia mintak address

Dulu I selalu amek day pass punya. memang berbaloi lah amek time weekend tu. syok je layan tenet. Pastu sempena pantang ni I ameklah monthly punya. Taktahulah nak kata bagus ke tak. laju memang lah laju tapi asyik lost connection je. tensi gua tau. hahahha ni kalau Ocin main Dota ni mau dia hempas PC kat lantai. 

Pada I yang bagusnya dia ni ada talian bantuan 24 jam. senanglah kalau apa apa. ada problem dia boleh solve few min, ada yang few hours. kalau lama tu, mati kutu lah gua 


punya lah banyak detail dia mintak. I censored no rumah I, takut korang masuk Lihin kang. eh? hahaha


Oh one more thing yang best. katalah korang malas tahap kelapan nak turun kedai bawah beli internet coupon kan. Korang boleh on je wifi, connect kat wifi yang available nanti akan keluar log in page. kat situ ada option beli online pakai credit card. rasanya debit pun boleh kot. Tapi yang tak bestnya ada extra charge. macam yang I beli ni sepatutnya RM 30 tapi extra RM 3. ceh. apa nak buat time tu kupon dah habis

okay sekian entry pendek daripada I. 

Comments

  1. Bagus ada wifi...murah la
    Bila ada problem pening juga ni

    ReplyDelete
  2. Lah.. Rumah dear dekat sungguh dengan Reen. Reen duk kat flat kosas ni.. Rumah parents reen betul2 kat belakang masjid lembah jaya. Nanti ada rezeki boleh jumpa.. 😍

    ReplyDelete
  3. bestnya ade perkhidmatan cam ni. kelantan mane nak ade babe. unifi pun baru nak sampai --'

    ReplyDelete
  4. nak lah macam ni..kat umah i xde pun bee...gunalah umobike 70 hengget sebulan ni yg line dia mcm.kelaut..

    ReplyDelete

Post a Comment