Family Day 2017

Ash and His New Rompers

Hari tu abang parcel call nak confirmkan address. Maklumlah duduk dalam hutan -,-''  hahahha I macam pelik bila pulak I order apa apa?

Oh, rupanya hadiah dariAunty Mek Ayuni. err macam panjang sangat je. Okay tak nama tu babe?


cantik kan? boleh pakai hari hari tau 5 helai terus. I paling suka kaler ijo tu, taktahu apesal. sebab ada tulis Boy kot. hahaha Mommy pulak yang lebih. Nanti I snap gambo dia pakai ye

thanks awak. dan enjoy your pregnancy journey.

psstt kita dah rindu perut -,-''

Comments

  1. 😂😂 trharuuu.. Thx babe sbb sudi pkai. And naseb la mek tk trsilap beli..

    ReplyDelete
  2. comei sgt... kalau tgk rompes nih mmg geram sbb mcm2 gambar yg cute2

    ReplyDelete
  3. comei nya rompes dia. =)
    rezeki baby. hihi

    ReplyDelete

Post a Comment