Meh Layan Mommy Meroyan



Yang follow IG/FB I mesti tau I tengah meroyan kan sekarang. huwaa rindu Lihin Maira. apa kabau lah bebudak tu kan? jangan balik terus lupa Mommy sudah. haa, memang Mommy ungkit kisah bersalin daripada A-Z masuk bab pantang pusing balik kisah bawak perut kang. 

bila lah I nak habis pantang ni. kang dah habis pantang, takut poket I pulak 'berpantang'. hahaha . 



Huwaa nampak tak Mommy sedih main lego sorang sorang -___- 

Actually I tinggal 1 week je before finish my confinement. wehuu. Rindu pulak nak pakai kain batik dengan socks. walaupun on off je pakai. hahha gatal lah , nak kena beli stokin mahal ke baru tak gatal =p hiks

korang pergi mana je cuti ni? kemain kat newsfeed I semua jalan sakan ye. I dok like je lah pic orang. 

Lihin dengan Maira ni pergi Port Dickson agaknya. Ocin tak online sepanjang hari. busy benau bersilat kot. Tapi I tahu sebab I FF dia. err FF tu apa? Maxis user tau lah >,<

Ash dah pandai nak berdukung je. Dia taknak tidur lepas menyusu, bila dipegang senyap, letak je terus melalak =__='' hampeh. kekecik dah pandai ye. 

Oh btw ni Ocin hantar semalam. see you tomorrow lah sangat. tak balik jugak. 0,0



am totally not ready. tak ready nak berjauhan dengan bebudak. macam mana lah kalau dorang pergi camping ke apa ke kan.

I miss you Cuddlepuff and Puffypie :(

Comments

  1. FF is friend finder! Hihihi pejam celik taraaaa habis dah berpantang..

    ReplyDelete
  2. Selamat menghabiskan tempoh berpantang, Cici. Tahniah atas kelahiran si comel. Take care!

    ReplyDelete
  3. lamenya dia orang pegi. sian mommy haa..

    ReplyDelete
  4. ye bee..i follow sttaus kerinduan u pada anak2..sedih kan..hikhik..i 0un xbley jauh dr anak.

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah lagi jauh ngan anak... huhuhu

    ReplyDelete
  6. Sikit je lagi masa pantang tu. Merdeka tak lama lagi mommy :D

    ReplyDelete

Post a Comment