Minyak Pengasih | Random

Nak Buat Name Card Free


Hahha I bab free memang laju uolls

Hari tu nampak orang update kat page mana entah pasal namecard free. Pastu saja je lah masuk website Pixajoy ni. walahhh, not bad lah design dia. 100pcs pulak tu. Kalau cari hashtag #pixajoy kat IG pun dah kemain ramai buat dah

apa lagi laju je lah I amek. heheh Tapi belum order lagi. Lepas kita click tu, dia akan bagi masa 14 days untuk redeem . nak design sendiri ke atau nak amek template yang disediakan ke semua boleh

I kan malas -,- jadi pakai template yang ada je lah nanti. hehehe

Nanti bolehlah bertukar tukar namecard ye tak. hehehe nak buat dok tak jadi je. yelah kalau pergi event orang lain dok hulur namecard, I hulur senyuman je. kahkah. 


Okay , daa xoxo toodles

Happy Weekend

Comments

Post a Comment