Minyak Pengasih | Random

Photobook Free For Everyone

You all suka print gambar?

I kan jenis mengenang memori gitu so haruslah suka. Pastu teringin nak buat Photobook. Tapi mahal ler. biasa mesti RM 79 satu. I kan jenis kalau beli benda mahal mahal ni terbayang susu pampers jajan anak. sadis betul

Hari tu I nampak ada voucher RM 1 untuk Photobook kat Lazada. Gila kau, teruslah beli, ingat nak order 2, hampeh cepat je sold out. grrr

Today try carik kat Groupon pulak. weh RM 0 tau. cepat lah pergi beli. err beli free. so kira amek je lah kan. hehehe



Offer ni untuk yang Mini Softcover je lah. alaa apa dehal. janji ada gambar nanti. hahaha Tapi rasanya kalau korang nak yang hardcover ke apa cover ke semua tengah murah tu. 


Groupon ni suka buat sale terkezot. harga ratus tetiba jadi puluh puluh je. Tapi limited quantity lah. alaa macam Air Asia Free Seat tu lah. gua selalu melepas. hahaha

Okay thats all. pergi lah grab cepat. yang dah ada anak kompem nak print gambo anak bebanyak kan.yang tengah bercintan, nak print gambo boipreng lettew

okay daaa xoxo

Comments

  1. weii ! Lazada RM 1 ! Kat sini RM 0 ! jom jom !

    ReplyDelete
  2. wahhh.murahh gileeerr..i je xsempat cuci mata kat groupon ka..kat lazada ka.hahha..sonok kan yang pantang..banyak bende boleh seacrh..huhu..

    ReplyDelete
  3. huwaaaaaaaaaa...xyah bayau..bestnye..okayh nak terjah jap..hhehe

    ReplyDelete
  4. MUrahhnyaaaaaa....thanks for sharing!

    ReplyDelete
  5. Mummy selalu dapat yg free kat groupon tu.. asyik2 burn je sbb takde masa nak cari gamboo.. rajin kan mummy.. hehe :)

    ReplyDelete
  6. samalah ngan mummy... kalo barang mahal je mesti ingat kat anak.. sep sep sikit!

    ReplyDelete

Post a Comment