Bubbles Titiwangsa dan Char Kuey Teow Terbaik

Last Sunday I bawak kids pergi Titiwangsa. Sini memang tempat tumpuan kan. kat simpang masuk tu pun dah jem. 

Kami park dekat Char Kuey Teow tu. malas lah nak pusing pusing cari parking


Ramainya manusia. and banyaknya mainan bak kata Lihin. hahhahhaa seram tau Mommy. 

Apa pun I macam kurang selesa di sini. macam jalan kat highway, basikal laju laju. Jalan kena pandang kiri kanan depan belakang. Memang tak selamat lah kalau nak bagi budak terkedek kedek jalan. basikal okay lagi kot, tu natang hoverboard ke apa benda. pastu ada basikal yang pelik tu I taktahu apa namanya. tu tak masuk awek awek yang bawak basikal tapi tak reti control sipi sipi nak langgor orang T_T

Ocin belikan pistol mainan tu. RM 15. BTW rate sewa kete RM 10 untuk 20 min. okay lah kot lagi murah dari Curve. Tapi I takmau bagi dorang naik. I tahu sangat, dorang ni 20 min tu tak cukup -,-'' baik jangan bagi muka 





Lihin dok Babu Babu. I pelik amenda lah Babu tu. sebab dia panggil bantal = Buba. rupanya Babu tu Bubbles. hadoi




Ocin nampak bahagia dengan handphon dia. -,-'

saja bagi efek bubbless





Time gerak balik tu Ocin singgah beli aiskem. Laku betul yang ni panjang beratur. Pada I memang murah lah. 

Cup RM 2.50
Cone RM 3.50
Root Beer Float RM 5.50

tak silap I dia letak 2 scoop


sedap hoi

dah lapor, kami singgah makan Char Kuey Teow. yang ni famous kan? rasanya macam ada banyak cawangan tapi I selalu makan sini je lah. 

I amek biasa je. tu pun dah sedap siap ada kerang and 3 ekor udang besau lagi. yelah tempat lain selalu dapat kepala udang je hahahaha. Ocin amek spesel, ada telor comel. -,-

kasih sayang seorang Nanny. hahaha larikkkk

hoi sedapppp

Comments

  1. Suka tengok gelagat maira...alaihaiii cute sungguh tau dia...nak kenan utk next baby hehhe

    ReplyDelete
  2. skrg kalu ujung minggu mmg meriah kt tasik titiwangsa tuh... mcm2 aktiviti ada...

    CKT sany tu mmg sdp n famous kt situ... akak pun suke mkn situ jgk...
    kene lah ngn tekak n harga nya

    ReplyDelete
  3. Mcm klau ade klapangan nk je try tmpt ni. Tp biasa pegi kl sbb ade keje je, xnyempat nk singgah tmpat rilex cm ni --'

    ReplyDelete
  4. alaaaaa sedapnya. lama tak makan kat sany ni. doulu2 tiap2 minggu pergi
    char kuew teow kerang.. kerang bako... omg

    ReplyDelete
  5. Hehehe...ke Titiwangsa pulak. Rajin berjalan bawak anak-anak yer. Banyak nyer tempat makan best2 yg I tak tahu. Kena la buat list ni.

    ReplyDelete
  6. Seronoknya bersantai ngn famili.. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment