Lihin Terkunci Dalam Bilik

Holla.
 
ni cerita last week Friday. Lihin kan demam. badan suam suam gitu. kira memang mood cranky lah
 
lepas tu dia ni kalau nak poo poo memang akan menyorok. Biasalah anak bujang dah pandai segan. Pastu dia nyorok belakang pintu bilik I.
 
si Maira dok menggedik nak intai Abang, memang malu lah si Abang. dia dok tolak Maira. I risau Maira jatuh or tersepit je. so I suruh Lihin kunci
 
Pintu bilik I takde tombol, dah dipecahkan. kira ensel je lah. Lepas tu punya lah lama sampai I terlupa dia. Nanny yang panggil dia. tak berjawab. dang! kelam kabut lah kami
 
Mak sampai heret kusi meja makan, nak intai dia melalui tingkap bilik I
 
 
kelam kabut kami
 
Abah berjaya bukak pintu pakai dawai. luckily ensel tu tak ketat. so senang nak tarik. Bukak je pintu macam ni ha keadaannya.
 
Badan dia panas gila. Maybe sebab tu dia weak kot. Lepas tu dengan poo poo nya -,- habis bertukar aroma bilik I. hahahah. Atuk dukung dia bawak pergi cebok. dia memang lembik sangat

tingkap bilik I tinggi kan. kontraktor tu kata untuk mengelakkan kes intai berlaku, memandangkan ramai lalu lalang. hehehe
 
Lepas cebok nak bagi dia makan ubat. Alahai susahnyaa. menjerit jerit. Maira pun sibuk sekali. Dia sayang Abang, tak boleh kalau kami marah si Lihin, dia datang jerit jerit marah kami -,-''



Comments

  1. Alahai kesian... eh, skrg sofia pun kalau nak iyak bunyi bising gila... teringat u cakap ash kalau nak iyak gegar satu rumah.. hahahah

    ReplyDelete
  2. sian Lihin..demam, semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. pandai pulak dia malu ye :) mcm org bujang pulak. btw moga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  4. Kesian Lihin. Cepat baik yer sayang.

    ReplyDelete
  5. Ayaq mata btoi kalau ank demam. Dia tk slesa, kita pn xtahu cm mne dh nk buat --'

    Protective sgt maira :)

    ReplyDelete
  6. ahahhahahahahhaha...apsal wa xtau cite ni??

    ReplyDelete

Post a Comment