Family Day 2017

Random Thursday: 201016

Hi. eh kejap je Thursday balik kan.
 
Hari tu I dok cari apa entah sampai ke Carefour. I dah pesan Lihin jangan mintak mainan. Lepas tu lalu kat toys dept dia kata
 
Lihin: Mommy nak pergi sana.
Mommy: aipp Mommy cakap apa?
Lihin: Tengok je Mommy. Nak tengok je
 
So okay lah sebab I pun actually suka tengok toys ni dari kecik sampai la besor ni hahaha
 
sekali sampai sana dia taknak gerak -______- dia cakap
 
"eii Mommy banyaknya menan. Nak beli yang mana satu ye"
 
-___-
 
macam macam alasan la dia bagi. suh call Ayah lah, suruh check handbag lah ada duit ke tak. Dia melekat je kat robot ni. pheww.
 
selepas pujukan demi pujukan, dia ikut jugak. tapi disertai dengan rengekan lah
 
 
Maira kan jenis ganas kan. Lepas tu hari Ahad tu tetiba dia macam girlish sangat. Dia amek bantal peluk dia, amek changing mat Ash, and acah acah macam tukar diaper tu. melompat lah I kegirangan hahahaha.
 
so , baby doll for her birthday . maybe ? hiks
 
 
I dalam usaha mensucikan diri dari Ptptn. Ocin kan sibuk cakap nak kahwin lain. ha settelkan ptptn aku dulu woi.
 
Tapi kalau I dah kena keluarkan kwsp takyah lah berangan. kbai
 
Tulah , dulu lepas belajo tak keje terus kahwin. kang dah tunggang langgang. Oustanding lagi banyak dari EPF. hahaha nangis lah macam ni. babai
 
 
Kemas tray office, jumpa ni ha. maklumlah iolls beranak tak sempat kemas semua kan. huwaa rindu. rindu mengira. kahkah
 
 
 
 

 Thanks dapat hadiah from Admin Team lagi! Hari tu dah dapat pampers. okay macam mana nak bawak balik ni. -,-



Kawan I bagi ni. penah makan? sedapppp hoi tiramisu. dia takde rasa kopi, more to hot choc gitcheww. agak pahit lah, tapi ketagih pulak. err nak lago boleh?
 


 

 Updated: hahahhaa mamai agaknya I ni, I publish tapi tak check dulu. letak gambo, ceritanya takde. ahhaha maafkan orang mamai ye.

 

Comments

  1. Beryls tiramisu? Sedap tak? Hahaha.. dalam banyak2, komen pasal coklat eh. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap Bash. dia pahit pahit tapi tak macam coffee ala ala dark choc gitchew. untuk yang tak suka pahit, tak sedap la kot

      Delete
  2. Beryls tiramisuu my feveret. Hehehhe

    ReplyDelete
  3. Cheq pn weiiii. Tunggakan 33bulan ! Ambek hg. Cm mne la nk settle. Mahu rembas 5ribu baru suci ccris mek --'

    ReplyDelete
  4. hahaha. kita pun same la sampai da besau ni minat lagi dgn mainan. kalo pegi toyrus tu mmg dok lama la kat situ. kekeke

    ReplyDelete
  5. Singgah sini sekejap. Boleh kan?

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete

Post a Comment