Cari Hadiah di Printcious

Holla,
 
 Its November. 2016 dah nak sampai ke penghujung. bila hujung tahun je automatic mindset I - HOLIDAY. wehuuu. Ooops!!! before that lets flashback what happen this whole year
 
2016 ni banyak bagi kenangan kat I. either bitter or sweet, both memories remain forever in my heart. wahh gitchew tau

 
 
Antara sweet memory I untuk tahun 2016 ni mestilah deliver my youngest baby,Ash. Yup, this is my third baby. tapi labor experience tu berbeza. emergency czer due to fetal distress. perasaan disorong ke dalam Operation Theatre sebab nak selamatkan nyawa baby and Mommy. pheww.
 
and the next day, I'm holding him for the first time. macam first time mommy jugak. I am so excited so amazed dengan mata dia, bau dia. hadoi. I is cannot move on lah macam ni >,<

 
 
 
I think some of you know yang I start my 2016 dengan sangat moody and grumpy. sebab tak boleh terima kenyataan pregnant jarak dekat. adoi. Nasib lah I masih dipertemukan dengan doctor dan blog reader yang baik, yang banyak bagi semangat kat I. kalau tak, don't know what happen.

my newborn baby Ash


Puffy Pie and Cuddlepuff grown up so fast


God is the best planner. He know when is the best time for us. Itu yang I belajar tahun ni.


Sumber inspirasi I; of course lah family I. anak-anak, parents and spouse. I'm super strong  because of them. I work hard for them. I want them to make them happy. To see their smile, mean alot for me.Priceless.

my beautiful family


I can't wait for this coming new year. I nak celebrate and spend time dengan orang orang yang I sayang of course.

terfikir pulak I nak bagi hadiah kat Ocin. saja nak abadi kan kenangan. Print gambar and frame kan dah biasa sangat kan. So I jumpa satu website ni; Printcious . Okay serious best sangat website ni sebab ada banyakkkkk benda boleh pilih. Nak customized mug ke cushion ke semua ada. coaster pun banyak yang comel comel, tinggal pilih je.

Harga? of course lah affordable. Kalau tak memang taknak lah. I ni tengok benda mahal sikit rasa nak nak pitam. kahkahkah.

I tengah rambang mata ni. tak tahu nak bagi Ocin yang mana?






How? Stylo and affordable kan? Kalau you all berkenan design macam kat atas tu, jom  tengok tengok kat page sini Gifts For Him & Gifts For Her untuk idea hadiah yang lebih best.

Okay lah I nak continue window shopping ni. kang sesilap I beli semua. pastu paksa dia susun mug atas workdesk. kahkahkah

 
Toodles, Xoxo


Comments

  1. Printcious ni memang best kan, senang kalau nak beli hadiah untuk kawan kawan ke, family ke. Dah lah siap boleh design sendiri lagi :)

    ReplyDelete
  2. Comel dan cantiknya mommy dalam 1st pic 😍 Semoga bahagia selalu mommy :)

    ReplyDelete
  3. Comel, cantik dan hensem anak2 Mommy Cici :D

    ReplyDelete
  4. handsomenya lihiiinnnnn pakai spec :) ash same cam lihin jugak la :)

    ReplyDelete
  5. dik... klau akak lah, akak suke kalau ada anak ramai, tak pe lah jarak dekat2...
    beruntung kamu dik, muda lg... mcm akak nih dh tua nk dpt anak lg sorang pun payah... pg mana2 org dok kata bila nk tambah, bila nk tambah... sakit rasa hati mcmla kite tak nk anak...

    ReplyDelete
  6. Yes! Sis JM buat magic mug dari website ni laaa

    ReplyDelete

Post a Comment