Family Day 2017

Giveaway by Ceriteraibu.blogspot.my

Holla you alls. dah lunch ke?
 
Meh lah join giveaway ni. Ini sempena 7 years perkahwinan hokey. mak oii, lamanya. nak dekat 10 tahun tu.
 
so seperti biasa, terms & condition yang easy peasy boleh klik pada banner
 
http://ceriteraibu.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html
 
I eksaited nak join sebab, you alls ingat tak Lihin pernah gila kat Pocoyo satu ketika dahulu -,-'' lepas tu dia panggil cakap gajah tu adalah Maira. sampai hati ko menggajahkan adik. hahahaha
 
Okay apa pun I nak ajak 3 sayang sayang ni join
 
3- Orked
 
Tarikh Tamat pada 4 December 2016
 
Jommmmmmm
 
Toddles XoXo


Comments

  1. tq tau mommy cici join giveaway ni :)

    ReplyDelete
  2. thks tag...laju2 join!! hihihihi good luck mommy

    ReplyDelete
  3. babe ! hihi, kalau ade rezeki boleh bg ank :)

    thanks babe. nanti mek join.

    ReplyDelete
  4. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari GA yg sama..
    goodluck..:) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html#

    ReplyDelete
  7. Blogwalking sini

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete

Post a Comment